عبدالمجید دراهکی در شورای اداری آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با بیان اینکه توسعه عدالت اجتماعی در حوزه مهارت آموزی از ضرورت های جامعه امروز است، اظهار کرد: با توجه به تمرکز مراکز آموزشی و سیاست های سازمان آموزش فنی و حرفه ای بر روی مراکز ثابت و سیار شهری عملکرد در این بخش معادل ۱۰۴ درصد محقق گردیده است.
وی افزود: در ۷ ماهه نخست سال جاری با برگزاری ۱۲۵۴ دوره آموزشی در بخش دولتی و بر اساس ظرفیت مناطق آموزش های مهارتی به بیش از ۱۷ هزار نفر ارائه شده که ۴۵ درصد از آموزش ها مهارتی و در خوشه صنعت، ۳۲ درصد خوشه خدمات، ۱۴ درصد فرهنگ و هنر، ۵ درصد در حوزه کشاورزی و ۴ درصد در حوزه مهارت آموزی ویژه بوده است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر با بیان اینکه سیاست سازمان آموزش فنی و حرفهای مدیریت محلی آموزشها و برنامهریزی متناسب با ظرفیتهای هر منطقه است، عنوان کرد: روسای مراکز و کارشناسان مشاوره و هدایت شغلی مراکز آموزش فنی و حرفهای باید با نیازسنجی در بازار کار شهرستانهای خود ظرفیتهای ترویج مهارتآموزی را شناسایی و دورههای آموزشی همراستا با آن نیازها برگزار شود.
این مسئول با تاکید بر اینکه پتانسیلهای خوبی برای اشتغالزایی در استان بوشهر وجود دارد، تصریح کرد: اگر قرار است در استان بوشهر شاهد توسعه باشیم، مادامی که تدارک لازم در نیروی انسانی و مهارتهای مورد نیاز در این نیروها نباشد، توفیق حاصل نخواهد شد.
دراهکی با انتقاد از اینکه بسیاری از جوانان نگاه به پشت میزنشینی و مدرک گرایی دارند، اظهار کرد: باید حذف رویکرد پشت میزنشینی و مدرک گرایی در جامعه فرهنگ سازی شود چرا که مهارت افزایی بسیاری از مشکلات اجتماعی را کاهش میدهد.
انتهای پیام
نظرات