به گزارش ایسنا، دکتر رضا اسدیفرد در ششمین نشست مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی با بیان اینکه این شبکه از ۱۵ سال قبل فعالیت خود را در حوزه نانو آغاز کرده، اظهار کرد: در آغاز راه ۸۰ مرکز آزمایشگاهی عضو این شبکه بودهاند ولی در دور جدید فعالیت این آزمایشگاه که در سال ۹۳ بوده است، فعالیتهای این شبکه گسترش یافت.
وی با تأکید بر اینکه محدودیت فعالیت در دور جدید فعالیت شبکه آزمایشگاهی برداشته شد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۵۰ مرکز با این شبکه همکاری دارند و پوشش جغرافیایی این شبکه ۳۱ استان و ۶۷ شهر کشور را شامل میشود.
اسدیفرد با بیان اینکه هر مرکز میتواند چندین آزمایشگاه را به عضویت این شبکه درآورد، اظهار کرد: بر این اساس سه هزار تک آزمایشگاه به عضویت این آزمایشگاه درآمدهاند و این مراکز تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار خدمت به مشتریان خود ارائه دادهاند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با اشاره به زیرساختهای ایجاد شده از سوی این شبکه ادامه داد: در این شبکه فعالیتهایی در حوزه کارهای تحقیق و توسعهای، کنترل کیفی، تست استاندارد محصولات وارداتی و صادراتی ارائه میشود؛ ضمن آنکه در حال حاضر ۴۳ درصد از اعضای این شبکه را بخش خصوصی تشکیل میدهد.
وی فعالیتهای این شبکه را در حوزههایی چون معدن، پلیمر، حمل و نقل، انرژی، الکترونیک، سلولهای بنیادی، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی ذکر کرد و یادآور شد: از سه سال گذشته این شبکه با راهاندازی باشگاه مشتریان اقدام به ارائه سوبسید خدمات برای مشتریان خود کرده است.
اسدیفرد این اقدام را در راستای کمک به دانشگاهها و آزمایشگاهها برای تأمین هزینههای آزمایشگاهی ذکر کرد و یادآور شد: بر این اساس ما برای هفت گروه از مشتریان شبکه آزمایشگاهی راهبردی یارانه استفاده از خدمات آزمایشگاهی را در نظر گرفتهایم.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی این یارانه را از ۲۰ تا ۹۰ درصد ذکر کرد و در این باره توضیح داد: اساتید و دانشجویان دوره دکتری مشمول یارانه ۴۰ درصدی میشوند. از سوی دیگر تا سال ۹۶ تنها اساتید دانشگاههای ۱۰۰ دانشگاه برتر کشور مشمول این یارانه میشدند ولی در حال حاضر همه اعضای هیأت علمی دانشگاههای وزارت علوم، وزارت بهداشت، جهاد دانشگاهی و پیام نور میتوانند از یارانه این شبکه بهرهمند شوند.
وی همچنین از اختصاص یارانه آزمایشگاهی به دانشجویان دورههای دکتری و پسادکتری خبر داد و یادآور شد: این دست از مشتریان مشمول یارانه ۴۰ درصدی شبکه آزمایشگاه میشوند.
اسدیفرد همچنین از اختصاص یارانه آزمایشگاهی به دانشجویان دوره کارشناسی ارشد خبر داد و گفت: به زودی طرحی برای ارائه تخصیص آزمایشگاهی به دانشجویان دوره کارشناسی ارشد اجرایی میشود.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با بیان اینکه تأمین یارانههای این شبکه آزمایشگاهی بار زیادی را میطلبد، گفت: ولی ما موافقت معاونت علمی را برای ارائه یارانه به دانشجویان کارشناسی ارشد دریافت کردیم.
به گفته وی در باشگاه مشتریان این شبکه ۱۴ هزار نفر عضو بودند ولی در حال حاضر تعداد این مشتریان به بیش از ۳۵ هزار نفر رسیده است و این شبکه قصد دارد تا پایان سال تعداد اعضای باشگاه مشتریان این شبکه را به ۵۰ هزار نفر افزایش دهد.
اسدیفرد با بیان اینکه در سال جاری هر عضو هیأت علمی به میزان ۱۰ میلیون تومان از خدمات آزمایشگاهی این شبکه بهره مند شده است، اظهار کرد: در گذشته دستهبندی مشتریان این شبکه شامل اعضای آزمایشی، اعضای قطعی و اعضای غیرعضو بودند ولی با تغییرات و اصلاحات انجام شده سیستم جدیدی برای سطحبندی عضویت در این شبکه تعریف شده است.
انتهای پیام
نظرات