آیتالله علی خاتمی ظهر امروز در دیدار گروههای جهادی به مناسبت چهل سالگی بسیج، اظهار کرد: گروههای جهادی نقش بارزی در محرومیتزدایی در جامعه دارند و اینکه این کار با انگیزه الهی انجام میشود، آن را زیباتر میکند.
وی با اشاره به اینکه بعد از انجام واجبات، عملی زیباتر از خدمت به نیازمندان و محرومیتزدایی نیست، ابراز کرد: محرومیتزدایی در جامعه علاوه بر اجر اخروی، مردم و محرومان را به نظام خوشبین و دلها را به هم نزدیک میکند.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان با اشاره به وجود بیش از ۹۰۰ روستا در این استان، یادآور شد: کارهای خیر و محرومیتزدایی همدردی در جامعه را افزایش می دهد و مردم باید در امور خیر از یکدیگر پیشی بگیرند.
وی گروههای جهادی را از مهمترین سرمایه اجتماعی خواند و گفت: کاری که برای خدا باشد، اجر آن چند برابر میشود و برکت مییابد اما اگر مزد کارها را از بنده خدا بطلیم، ثواب آن را محدود کردیم.
خاتمی با اشاره به اینکه تعامل بهتر از تعارض جواب میدهد، تصریح کرد: باید در اجرای پروژهها آسیبشناسی داشته باشیم و نقاط قوت و ضعف شناسایی شود، گروههای متخصص در مکان مناسب به کار گرفته شوند و این تجربیات موفق را به دیگر پروژهها نیز انتقال دهند.
وی بیان کرد: در برنامهریزیها سبد هزینه در زندگی روستایی و شهری مشخص است اما روستاییان با توجه به درآمد، زندگی آبرومند خود را دارند و برای آبادانی هم کمک میکنند و این نشان میدهد در زندگی آنها برکت تجلی یافته است.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان با تاکید بر انتقادپذیر بودن، ادامه داد: برکت امر کمی نیست، امری کیفی است، برکت یعنی انسان به داشتهها شاکر و قانع باشد و نداشتهها را مصلحت بداند، اگر با نگاهی دقیق بنگریم داشتههایمان بسیار بیشتر از نداشتهها است.
وی با اشاره به اینکه نیروهای جهادی انگیزه الهی دارند و باید در این دورههای کاری انگیزه نیروها تقویت شود، ابراز کرد: یکی از موفقیتهای گروه جهادی این است که از خودباوری مردم و توان آنها برای آبادانی استفاده میکنند.
مسئول بسیج سازندگی استان زنجان نیز در ادامه این دیدار اظهار کرد: در این استان ۷۲۰ گروه جهادی محلهمحور و ۲۵۰ گروه جهادی جغرافیامحور با حضور اقشار مختلف دانشآموزان، دانشجویان، طلاب، اساتید و ... فعالیت دارند.
فرهاد امندی به اجرای طرح کرامت با همکاری بهزیستی اشاره کرد و افزود: این طرح برای پشیگیری از اعتیاد اجرا میشود که مناطق پرخطر شناسایی شده و در اولویت برنامهها قرار گرفتند. همچنین بستههای غذایی در بین نیازمندان و محرومان توزیع میشود.
وی با اشاره به اینکه اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی از رویکردهای مهم بسیج سازندگی است، بیان کرد: در این راستا تاکنون ۳۶ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای فعالان و مجریان طرحهای اقتصاد مقاومتی، صنایعدستی، صنایع تبدیلی و بستهبندی و خوداشتغالی ارائه شده است.
این مسئول ادامه داد: احداث ۲۱ واحد مسکونی در منطقه زلزلهزده اهر استان آذربایجانشرقی، احداث ۱۵ واحد مسکونی در منطقه زلزلهزده سرپل ذهاب استان کرمانشاه، اهدای ۱۵۰ دستگاه کانکس، ۲۰۰۰ تخته پتو و ۲۰۰۰ بسته غذایی از خدمات بسیج سازندگی در حوادث غیرمترقبه است.
انتهای پیام
نظرات