حامد قادر زاده امروز در هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: مناظرهای که امروزه در حال انجام است در راستای توسعه، تنوین افکار، تحریک فکر و حرکت رو به جلو است و اگر بنا باشد هرچیزی که در جامعه مطرح شود با اطاعت کورکورانه خود از آن پیروی کنیم جامعه هیچگاه حرکتی روبه جلو نخواهد داشت.
وی عنوان کرد: جامعه برای رسیدن به توسعه و حرکت رو به جلو، باید تضارب آرا را در میان افراد جامعه تقویت شود، زیرا اگر تضارب آرا و بحث و انتقاد وجود نداشته باشد مسلما شاهد پیشرفت و توسعه کشور نخواهیم بود و احساس برتری و رقابت در جامعه از بین خواهد رفت.
وی بیان کرد: صرفا درست یا غلط بودن هرکدام از گزارههای مطرح شده درست نیست، بلکه با تامل در مسائل با تضارب آرا و فراوانی که حاصل تضارب آرا در جامعه است برتری و بدتر بودن یک گزاره را مشخص خواهد کرد.
به گفته این استاد دانشگاه برتری و بدترین این گزارهها مطلق نیست و بسیاری از مفاهیمی که امروزه مورد توجه قرار میگیرد در زمان و مکانهای مختلف متفاوت و قابل تغییر است و هیچکدام از مکاتبها امروزه به طور مطلق موضوعیت ندارند.
به عقیده این استاد دانشگاه در دنیای امروز هیچ چیز یکسان نیست؛ لذا در این مناظرات ضعفهای پوششی و دانشی خود را نمایان میسازد به همین خاطر باید از مناظرهها نهایت استقبال را داشته باشیم زیرا نقصها کمال را و سختیها آسانی را میسازند.
وی خاطرنشان کرد: اگر امروزه برخی کشورها به توسعه دستیافتهاند به این دلیل است که آنها بهتر از سایر کشورها صداها را شنیده و برای شنیدن برنامه داشتهاند بنابراین توانستهاند داده مناسب را پذیرش و آنها را گردآوری و سپس دانش را تولید کنند.
قادرزاده در پایان یادآور شد: امروزه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی موظف به استقبال و برگزاری این مناظرات هستند و پایهگذار مراکز تحقیق و توسعه باشند و نیازمند ایجاد مراکزی برای شنیده شدن و بیان متقابل جامعه و دانشگاه را داشته باشد.
انتهای پیام