• سه‌شنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98081408409
  • خبرنگار : 71368

نجات دو باغ در تهران با تصویب شورای شهر

نجات دو باغ در تهران با تصویب شورای شهر

اعضای شورای شهر تهران، در جریان رسیدگی به پرونده باغات تهران، دو پلاک ثبتی را باغ اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، صبح امروز بررسی دو قطعه پلاک ثبتی با موضوع باغ بودن یا نبودن روی میز بررسی شورای شهر قرار گرفت و محمد سالاری در تشریح توضیحات یک پلاک گفت: یک قطعه زمین وقف آستان قدس در منطقه 3 است که مساحت آن 544 متر است و به استناد عکس های هوایی این ملک باغ است. و حالا پرونده این ملک به شورای شهر آمده تا در مورد باغ بودن یا نبودن آن تصمیم گیری کنیم.

به گزارش ایسنا، نهایتا اعضای شورای شهر پیشنهاد کمیسیون در مورد این ملک مبنی بر باغ بودن را تصویب کردند.

همچنین سالاری در ادامه با تشریح یک قطعه زمینی به مساحت حدود هزار و 100 متر در بلوار آیت‌الله کاشانی در منطقه 5 گفت: در سال 81 این پرونده یک بار دیگر باغ تشخیص داده شده است و حالا با این که تعداد درختان آن 7 اصله است اما در سند این زمین اعلام شده که این زمین مشجر است و با این که این پرونده رای دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال مصوبه شورا را دارد اما معتقدیم که این ملک باغ است.

به گزارش ایسنا، نهایتا اعضای شورای شهر نظر کمیسیون مبنی بر باغ بودن این ملک را پذیرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha