• شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98081106081
  • خبرنگار : 50256

یک روان درمانگر:

سیستم آموزشی کشور در آموزش هنر عشق ورزی به افراد، ضعیف عمل کرده است

 سیستم آموزشی کشور در آموزش هنر عشق ورزی به افراد، ضعیف عمل کرده است

ایسنا/آذربایجان شرقی یک روان درمانگر با بیان این‌که افراد برای ارضای نیاز به دوست داشته شدن وارد فضای مجازی می‌شوند، گفت: سیستم آموزشی کشور در آموزش هنر عشق ورزی و قدرت کلامی در برقراری روابط دوستانه ضعیف عمل کرده است.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی اسماعیل‌زاده پوریا در کارگاه آموزش فضای مجازی و خانواده با اشاره به این‌که تبعات استفاده از رسانه‌های اجتماعی یک تهدید جدی است، اظهار کرد: به واسطه‌ی استفاده‌ی نادرست از فضای مجازی، ابزارآلات و تکنولوژی، نوجوانان و جوانان به یک مسیر منفعلانه و ناکارآمد سوق یافته‌اند.

وی با اشاره به تعریف سنتی اعتیاد که شامل استفاده از مواد مخدر، مواد محرک و توهم زاست، افزود: برخی رفتارهای اعتیادی نیز در دنیای کنونی باعث ایجاد وابستگی شده و احساسی مانند وابستگی به مواد مخدر را ایجاد می‌کند.

وی با بیان این‌که اعتیاد دارای سه شاخصه وابستگی، بروز علائم محرومیت و اختلال در عملکرد است، اظهار کرد: یکی از رفتارهای اعتیادی را می‌توان با گرفتن گوشی موبایل از فرزند خود مشاهده کرد که با بی تابی، بی قراری و وابستگی به دنیای مجازی احتیاج دارد که به واسطه‌ی همین مشغولیت با این دنیا، عملکرد خانوادگی، تحصیلی و اجتماعی وی مختل می‌شود. 

اسماعیل‌زاده پوریا در خصوص دلایل تسریع سوق یافتن انسان‌ها از دنیای واقعی به دنیای دیجیتال، متذکر شد: ناکارآمدی اجتماعی انسان‌ها در دنیای عینی به دلیل ضعف مهارت ارتباطی باعث ورود به دنیایی با سرعت عمل بالایی در ارتباط بین افراد و دسترسی شده است.

وی با اشاره به این‌که 84 درصد استفاده کنندگان از فضای مجازی افرادی بین 18 تا 29 ساله هستند، افزود: استفاده از دنیای مجازی باعث تحریک سیستم شبکه‌ای مغز شده که لذتی مانند لذت برطرف شدن نیاز خوردن و خوابیدن به انسان داده که فقدان آن باعث بروز درد می‌شود.

وی افزود: با سرکوب هیجانات فرزندان باعث ورود افراطی آن‌ها به شبکه‌های اجتماعی می‌شویم این در حالی است که انسان‌ها از نظر روانی و عاطفی نیاز به تایید دارند و اگر از سوی خانواده این نیاز برطرف نشود آن را در جای دیگر جست‌وجو کرده و به دنبال تایید احساس ارزشمندی با افزایش لایک‌ها هستند.

این روان درمانگر ادامه داد: افراد در دنیای مجازی به یک فضای رقابتی وارد می‌شوند که بعد از مدتی همانند زندانی‌ سلول انفرادی، احساس تنهایی می‌کنند.

وی با بیان این‌که پست کردن عکس و فیلم از خود فقط برای ارائه خود به دیگران است، گفت: سلامت روانی این افراد در صورت استفاده‌ی افراطی از دنیای مجازی به خطر افتاده و اختلالاتی مانند افسردگی، شخصیت دوقطبی، از دست دادن قدرت استدلال و بروز رفتارهای هیجانی و حواس پرتی را به دنبال دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha