محسن حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در رابطه با این بازی عنوان کرد: در تعطیلی چند روزه نیم فصل نتوانستیم بازی های دوستانه خوبی داشته باشیم به همین دلیل بازیکنان کمی از شرایط بازی دور بودند و در ابتدای بازی نیز به همین دلیل دو گل دریافت کردیم ولی رفته رفته شرایط تیم بهتر شد و مدیریت بازی را در دست گرفتیم.
سرمربی تیم محمدسیما افزود: با ارائه یک بازی روان و زیبا موفق شدیم با گل های وفایی و ایثاری در نیمه اول بازی را به تساوی بکشانیم و در نهایت با یک نتیجه خوب تیم مقاومت را مغلوب خود کنیم.
وی در رابطه با بازیکنان جدید تیم گفت: متاسفانه نسبت به نیم فصل اول پنج بازیکن را در اختیار نداشتیم و این کار را برای ما سخت کرده بود اما علیرضا وفایی و علی اصغر احمدی که به تازگی جذب تیم شدهاند توقعات ما را برآورده کرده و کمک شایانی برای پیروزی در این بازی به ما کردند، امیداوریم بازیکنان جدید در بازیهای آینده نیز بتوانند به ما کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات