• پنجشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۸ / ۰۳:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 98080502413
  • خبرنگار : 71480

دبیرکل جمعیت آبادگران جوان:

بعضی‌ فقط به دنبال بدست آوردن ریاست مجلس یازدهم هستند

بعضی‌ فقط به دنبال بدست آوردن ریاست مجلس یازدهم هستند

دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی با بیان اینکه «بعضی‌ها در حال ایجاد جریان‌هایی برای بدست آوردن ریاست مجلس یازدهم هستند»، گفت: این احتمال می‌رود که علی لاریجانی به دلیل انتقادهای جدی اصولگرایان از نحوه مدیریت ایشان در انتخابات مجلس یازدهم شرکت نکند.

حسن بیادی در گفت‌وگو با ایسنا  با بیان اینکه «من تاکنون در مورد محمدباقر قالیباف نشنیده‌ام که وی خود را برای حضور در  انتخابات مجلس آماده کند»، اظهار کرد: اما این کار اقدام پسندیده‌ای است که امثال قالیباف برای ترغیب و تشویق مردم برای مشارکت در انتخابات بتوانند نقش آفرینی کنند و این حق قانونی هر کسی است که در انتخابات می تواند شرکت کند و ظرفیت مدیریتی و اجرایی آقای قالیباف اگر بیشتر از سایرین نباشد، کمتر از آنان نیست.

وی ادامه داد: بعضی‌ها در حال ایجاد جریان‌هایی برای بدست آوردن ریاست مجلس یازدهم هستند، در حالیکه ریاست مجلس انتخابی است نه انتصابی. برای برخی ریاست مجلس توهم است؛ زیرا تا انتخابات برگزار نشود، تکلیف ریاست مجلس مشخص نمی‌شود.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این پرسش که آیا این جریان‌ها در داخل اصولگرایان هستند؟، تصریح کرد: در این موضوع میان جناحین فرقی نیست و این معضل توهم و تمامیت خواهی در بین اصلاح‌طلبان هم وجود دارد. در مجلس کنونی مشاهده نمودیم که اصلاح‌طلبان اعلام کردند در انتخابات مجلس دهم پیروز غالب هستند، در حالی که نتوانستند ریاست مجلس و بعضی از کمیسیون های مهم مجلس را بدست آورند.

این فعال سیاسی درباره تمایل برخی اصولگرایان برای جداکردن علی لاریجانی بیان کرد: من این جریان مقابله را فقط در مورد اصولگرایان قبول ندارم، ولی به صورت طبیعی با جریان‌هایی که به دلیل عدم مدیریت صحیح در مجلس دهم ایجاد شده حضور لاریجانی را کمرنگ‌تر کرده و این احتمال وجود دارد که خود ایشان در انتخابات شرکت نکند.

بیادی همچنین در پاسخ به این پرسش که نامزد نشدن لاریجانی به نفع اصولگرایان خواهد بود یا به ضرر آنها؟ ابراز عقیده کرد: فرقی نمی‌کند. با توجه به ساختار اشتباه انتخابات، فرقی نمی‌کند چه کسی رئیس مجلس و یا رئیس جمهور و یا شورای شهر باشد. تا وقتی احزاب فراگیر سر کار نیاید و نظام انتخابات حزبی نشود، هر کسی برای هر پست پارلمانی انتخاب شود، وضع همین است و با این پدیده روزمره‌گی در مدیریت اجرای کشور و فساد خانمان‌ برانداز اداری نتیجه‌ای بهتر از این حاصل نخواهد شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۸-۰۹ ۱۹:۴۹

انتخابات ریاست جمهوری اسلامی در ایران حذف شود و به جایش پست نخست وزیری احیا شود نخست وزیر نوبتی باشد بدون در نظر ترکیب مجلس شورا ریاست مجلس از آن اکثریت باشد یا اصولگرا یا اصلاح طلب