به گزارش ایسنا، در ابتدای این برنامه "پرفسور صادقی" رییس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بیان اهمیت غذای سالم برای کل افراد جامعه و این موضوع که تغذیه جزو نیازهای اصلی می باشد پرداخت و خطاب به دانشجویان شرکت کننده گفت: شما به عنوان مهمان در این دانشکده حضور دارید و این وظیفه ی شماست که با انجام پروژه های تحقیقاتی و علمی در راستای سلامت افراد جامعه در آینده اثری ماندگار از خود برجای بگذارید.
همچنین دکتر مولودی و دکتر نجاتیان از اساتید و عضو هیئت علمی دانشکده صنایع غذایی،آقای مهدی رضوی و خانم رویا بهرامی از دانشجویان مقطع فوق لیسانس رشته تغذیه در ادامه به معرفی بیماریهای کبدی، مایکو توکسین ها و نحوه آماده سازی و ارائه غذای سالم، محصولات تراریخته و نحوه تولید ایمنی محصولات تراریخته پرداختند.
به گزارش مفدا، سرو میان وعده سالم، مشاوره عمومی تغذیه سالم و برگزاری مسابقات علمی و بازیهای فکری ویژه دانشجویان نیز از دیگر برنامههای انجام شده در این برنامه بود که ۲۹ مهرماه برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات