• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98073021985
  • خبرنگار : 50229

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خبرداد:

پایان کشت بیش از ۲۲ هزار هکتار از اراضی آسیب‌دیده نیشکر

پایان کشت بیش از ۲۲ هزار هکتار از اراضی آسیب‌دیده نیشکر

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به آسیب سیل به ۴۰ هزار هکتار از اراضی نیشکر گفت: موفق شدیم پس از بازسازی این اراضی در رکوردی تاریخی و در فصل کشت امسال، بیش از ۲۲ هزار و ۶۰۰ هکتار از این اراضی را کشت کنیم.

به گزارش ایسنا، عبدعلی ناصری امروز (۳۰ مهر) در حاشیه آئین آغاز برداشت نیشکر در شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان، اظهار کرد: با وقوع خشکسالی و سیلاب بیش از ۴۰ هزار هکتار از اراضی نیشکر دچار آسیب جدی شد و با وجود چنین خسارتی با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تلاش همکاران، اقدامی جهادی در توسعه نیشکر انجام شد و موفق شدیم علاوه بر بازسازی اراضی، رکورد تاریخی کشت بیش از ۲۲ هزار و ۶۰۰ هکتار نیشکر را ثبت کنیم.

وی افزود: مابقی اراضی آسیب دیده را نیز به کشت محصولاتی همچون گندم، کلزا و چغندر اختصاص داده‌ایم و امروز نیز با اتکا به همین سرمایه انسانی، عملیات برداشت نیشکر را از سطح ۴۸ هزار هکتار از اراضی آغاز می‌کنیم و در صورت طبیعی بودن شرایط اقلیمی، عملیات برداشت حداکثر تا فروردین ماه سال آینده به طول می‌انجامد.

ناصری اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳.۵ تا ۴ میلیون تن نیشکر از این مزارع برداشت شود که از این میزان برداشت، بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تن شکر تولید خواهد شد. همچنین پیش‌بینی می‌کنیم در سه سال آینده تولید شکر در واحدهای هفتگانه کشت و صنعت با رسیدن به شرایط عادی، به رقم ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن برسد.

وی تصریح کرد: امسال بیشترین میزان کشت را در واحدهای هفتگانه جهت جبران خسارت‌های ناشی از خشکسالی و سیل اخیر داشته‌ایم و با توجه به این موضوع، سطح زیر کشت نیشکر در سال جاری نسبت به سال گذشته بیش از ۶۰ درصد افزایش داشته است.

ناصری ضمن تشکر از تلاش کلیه پرسنل کشت و صنعت‌های نیشکری در تحقق این میزان کشت، اظهار کرد: ثبت این رکوردهای عالی نتیجه تلاش‌ شبانه‌روزی همکاران مجموعه نیشکر و همدلی و همکاری آن‌ها در جهت رونق و شکوفایی تولید است.

وی تصریح کرد: کشت حداکثری امسال با هدف جبران خسارت‌های خشکسالی و سیل اخیر، با برنامه‌ریزی دقیق صورت پذیرفته تا بتوانیم به تدریج در سال‌های آتی، تولید را به چرخه طبیعی خود بازگردانیم و عقب ماندگی‌های گذشته را جبران کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha