• یکشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98072820029
  • خبرنگار : 90047

حضور کم‌رنگ دوچرخه‌سواران معلول در پارالمپیک توکیو

حضور کم‌رنگ دوچرخه‌سواران معلول در پارالمپیک توکیو

رییس انجمن دوچرخه سوارای معلولان و نابینایان و کم‌بینایان با اشاره به حضور تنها یک دوچرخه سوار معلول در رقابت‌های کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت: تلاش بر این است که در رقابت‌های آینده تعداد دوچرخه‌سواران معلول و نابینا و کم‌بینا را افزایش و این رشته را توسعه دهیم.

فرهاد صفرزاده در گفت وگو با ایسنا، افزود: با توجه به این که مسئولیت دوچرخه‌سواری معلولان و نابینایان و کم‌بینایان را به تازگی برعهده گرفتم سعی دارم در ابتدا جلسه هم‌اندیشی با کارشناسان و خبرگان این رشته ۱۱ آبان در ورزشگاه آزادی برگزار کنیم تا با جمع‌آوری یکسری اطلاعات جامع و غنی در خصوص وضعیت و جایگاه دوچرخه‌سواری معلولان و نابینایان و کم‌بینایان بتوانیم در جهت توسعه این رشته گام موثری برداریم.

وی گفت: تصمیم داریم در این جلسه هم‌اندیشی کارگروهی را تشکیل دهیم تا با رفع مسائل و مشکلات دوچرخه‌سواری برنامه‌ریزی مدونی را برای رشد و توسعه دوچرخه‌سواری معلولان و نابینایان و کم‌بینایان در رقابت‌های قهرمانی آسیا و پارالمپیک داشته باشیم تا در آینده تعداد دوچرخه‌سواران را از یک نفر به چند نفر افزایش دهیم.

رییس انجمن دوچرخه‌سواری معلولان و نابینایان و کم‌بینایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مهدی محمدی در رشته دوچرخه‌سواری معلولان مطرح است و برای کسب سهمیه پارالمپیک توکیو با دوچرخه‌سواران غیرمعلول در مسابقات قهرمانی آسیا رقابت می‌کند، هدف گذاری بر این است که در آینده با کمک فدراسیون دوچرخه سواری و کمیته ملی پارالمپیک حمایت خوبی را از دوچرخه‌سواران معلول داشته باشیم تا کم‌کم بتوانیم جایگاه دوچرخه‌سواران معلول و نابینا و کم‌بینا را در سطح آسیا پررنگ‌تر کنیم.

صفرزاده پیرامون این پرسش که یکی از مشکلات دوچرخه‌سواران معلول و نابینا و کم‌بینا کمبود تجهیزات و قدیمی بودن دوچرخه‌های آنهاست، آیا در این زمینه تمهیداتی اندیشده شده است یا خیر؟ گفت: قرار است یکسری دوچرخه از طرف فدراسیون جانبازان و معلولان در اختیار فدراسیون دوچرخه‌سواری گذاشته شود، البته از زمانی که دوچرخه‌سواری معلولان و نابینایان و کم‌بینایان تحت پوشش فدراسیون دوچرخه‌سواری قرار گرفتند تصور می‌کنم امکانات و تجهیزات به طور یکسان در اختیار دوچرخه‌سواران است و کمتر با مشکل تجهیزات مواجه هستند.

وی در پایان اظهار کرد: تلاش بر این است تا در آینده این رشته را همانند سایر رشته‌های پارالمپیکی مطرح کنیم و تعداد ورزشکاران خود را در پارالمپیک‌های آینده افزایش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۸ ۱۰:۰۸

ده ساله داره همین حرفارو تکرار میکنه ... چرا در بخش بانوان استعدادیابی نمی کنند؟ چرا تعداد نفرات اعزامی از یکی دو نفر بالاتر نمیره؟