• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98072418560
  • خبرنگار : 71588

نارضایتی نظامیان آمریکایی از تصمیم خروج از سوریه

نارضایتی نظامیان آمریکایی از تصمیم خروج از سوریه

گروهی از سربازان و مسئولان نظامی آمریکا نارضایتی خود را نسبت به مخالفت دولت ترامپ با حمایت از کردهای سوریه یا مداخله جهت ممانعت از آغاز حمله ترکیه به شمال شرق سوریه اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای شرق‌الاوسط، بسیاری از مسئولان ارتش و دفاع آمریکا از جمله افراد شرکت‌کننده در عملیات داخل سوریه نسبت به سیاستی که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با کردهای سوریه در پیش گرفته، ابراز ناخرسندی کردند.
آمریکا پیشتر ۱۰۰۰ سرباز را از شمال سوریه خارج کرد.

در همین راستا، یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: برخی از مسئولان نظامی آمریکایی از نحوه برخورد با کردها به دلیل نقششان در کمک به آمریکا در نبرد با داعش، ناخرسند هستند.

مسئول دیگری در وزارت دفاع آمریکا درخصوص شکست ترامپ در مخالفت شدید با حمله ترکیه یا انجام هرکاری برای توقف حملات علیه کردها تصریح کرد: این موضع، در واقع چراغ سبز ترامپ به ترکیه برای انجام حمله نظامی بود.

یک مسئول نظامی عالی‌ و یکی از شرکت‌کنندگان در عملیات سوریه تاکید کرد که از رفتار و نحوه برخورد کشورش با نیروهای سوریه دموکراتیک که کردها آن را رهبری می‌کنند، احساس شرم می‌کند و آمریکا در دفاع از همپیمانانش که در جنگ علیه داعش آن را حمایت می‌کرد، شکست خورده است.

وی در خصوص احتمال تاثیر این موضع آمریکا بر تقویت ترس همپمانان و شرکاء واشنگتن، گفت: آنها به آمریکا در آینده اعتماد نخواهند داشت و کردها هر آنچه که از آنها خواستیم، انجام دادند و ما آنها را رها کردیم. ما به کردها خیانت کردیم.

پیشتر، مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا عملیات ترکیه در شمال سوریه را محکوم کرد.

وزیر دفاع آمریکا ادامه داد: عملیات نظامی ترکیه "غیر ضروری و بی‌پروا" بوده و می‌تواند منجر به بازگشت داعش شود.

رئیس پنتاگون افزود: حمله ترکیه به شمال سوریه منجر به فرار داعشی‌های زندانی شد.

ارتش ترکیه از چهارشنبه گذشته عملیاتی را با نام "چشمه صلح" علیه یگان‌های مدافع خلق کرد در شمال شرق سوریه آغاز کرد. نیروهای آمریکایی همپیمان با کردها با آغاز این عملیات از منطقه عقب‌نشینی کرده و کردها را در مقابل این حملات رها کردند. به این ترتیب نزدیک به ۱۰۰۰ نیروی نظامی آمریکا از منطقه خارج شده و تنها حدود ۱۵۰ سرباز آمریکایی در پایگاه التنف در جنوب سوریه واقع در مرزهای این کشور با اردن باقی ماندند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha