به گزارش ایسنا، یوسف رمضانی در مراسم صبحانه سلامت در تبریز در دبستان پسرانه استاد جعفری تبریز اظهار کرد: نشانگر رنگ در کنار لوگوی سازمان غذا دارو (سیب سبز رنگ)، نشان دهنده برخی محدودیتها برای برخی افراد است. مثلا وقتی میزان قند ماده غذایی، قرمز رنگ باشد، به معنای بالا بودن میزان قند آن محصول بوده و بیماران دیباتی نباید از آن تغذیه کنند و یا اگر میزان ترانس ماده غذایی قرمز باشد بدین معناست که کسانی که چربی خون دارند نباید از این محصول استفاده کنند.
وی افزود: حتی اگر کسی سواد هم نداشته باشد با رنگ های قرمز، نارنجی و سبزی که روی بسته بندی مواد غذایی هست میتواند تشخیص دهد که این ماده غذایی را بخورد یا نه.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در رشد کودکان، به نقش موثر وعده ی صبحانه در تقویت ذهنی و یادگیری کودکان اشاره کرد.
رمضانی با تاکید بر اینکه در خرید مواد غذایی باید دقت لازم را به خرج داد، افزود: آدرس دقیق کارخانه و تاریخ تولید و انقضا نیز حتما باید روی بسته بندی درج شده باشد.
وی در ادامه ی سخنانش از پیشتازی استان آذربایجان شرقی در تولید محصولاتی با برچسب انحصاری " ایمنی و سلامت" خبر داد و افزود: این برچسب اختیاری و تشویقی است و به محصولاتی داده می شود که بالاترین درجه ی سلامت را دارا هستند و استان آذربایجان شرقی با داشتن 13 محصول با این برچسب، در کشور پیشتاز است.
جعفر راستگو، رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو تبریز نیز در این مراسم، به اهمیت جایگاه دانش آموزان و به خصوص دبستانی ها اشاره کرد و خدمت به آنها را خدمت به آینده ی کشور قلمداد کرد و از آنها به عنوان آینده سازان ایران یاد کرد.
وی همچنین سرچشمه و آغاز همه ی تحولات در جامعه را، مدرسه و به خصوص دبستان خواند و بر تعلیم و تربیت صحیح آنها تاکید کرد.
در انتهای این مراسم با طرح سوالاتی از دانش آموزان، در مورد مواد غذایی و سلامت آنها، از افرادی که پاسخ صحیح به سوالات داشتند با اهدای جوایزی تجلیل شد و از تمامی دانش آموزان با بسته هایی که شامل مواد غذایی سالم و مفید برای صبحانه بود، پذیرایی به عمل آمد.
روز شانزدهم اکتبر، مصادف با بیست و چهارم مهرماه از طرف سازمان جهانی غذا و محصولات کشاورزی "فائو"، به عنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده است.
انتهای پیام
نظرات