• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98072418069
  • خبرنگار : 50165

مرصع؛ مقصد بعدی خوش‌نشینی پسماند روی

مرصع؛ مقصد بعدی خوش‌نشینی پسماند روی

ایسنا/زنجان نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: روستای مرصع، محل انتقال و دپوی پسماند روی در نظر گرفته شده است.

علی وقف‌چی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با تعیین‌تکلیف پسماند روی موجود در استان، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵ میلیون تن پسماند روی در ۷ کیلومتری شهر زنجان دپو شده است که مجوز انتقال پسماند روی حاشیه زنجان خردادماه پارسال از سازمان حفاظت محیط زیست دریافت شده، عموم مردم زنجان درخواست دارند تا این انتقال هرچه زودتر صورت گیرد.

این مسئول ادامه داد: علاوه ‌بر ۵ میلیون تن پسماند روی موجود در حاشیه شهرک صنعتی تخصصی روی، روزانه ۵۰۰ تن پسماند نیز بر این حجم افزوده می‌شود که افزوده شدن این میزان می‌تواند مشکلات موجود را تشدید کند.

وی افزود: شهرکی که در حال حاضر عمده صنایع تولیدکننده روی استان در آن مستقر هستند برای استقرار صنایع دیگر و با آلایندگی کمی طراحی و ایجاد شده بود، به همین دلیل استقرار صنایع استحصال روی در این شهرک آلودگی‌های بسیاری را برای محیط زیست ایجاد کرده است.

وقف‌چی تصریح کرد: با وجود اینکه تلاش و اعتراض‌های بسیاری در رابطه با وجود پسماند روی در منطقه اتفاق افتاد، ولی متاسفانه متولیان امر پیگیری چندانی در سال‌های گذشته نسبت به این مهم نداشتند و با پیگیری‌هایی که به عمل‌آمده، دستور جابه‌جایی این پسماندها صادر شد.

نماینده مردم زنجان و طارم در خانه ملت، روستای مرصع را محل جدید دپو و انتقال پسماند روی اعلام و خاطرنشان کرد: مجوز انتقال پسماند حاصل از فعالیت استحصال عنصر روی در ۲۲ مرداد پارسال به روستای مرصع، صادر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha