به گزارش ایسنا، سعید کشمیری در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان بوشهر با اشاره اهمیت نظارت بر محصولات کشاورزی گفت: به طور کلی تأمین سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی موضوعی است کاملاً اجتماعی که همه آحاد جامعه درگیر آن هستند.
وی با اشاره به دستور جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده افزود: استفاده نادرست از نهادههای کشاورزی خطر افزایش آلایندهها در محصولات، بروز مشکلات زیستمحیطی و بسیاری از بیماریها و ناهنجاریها را به دنبال دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه گامی مهم در ارائه محصولات غذایی سالم است که در این عرصه آموزش و اطلاعرسانی به تولیدکننده و مصرفکننده نقش اساسی دارد.
کشمیری بیان کرد: معرفی و ارائه طرح پروژه ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی با محوریت کشت گوجهفرنگی سالم در استان بوشهر زمینهساز تحول بزرگ در تولید محصولات عاری از سموم میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: این طرح بهصورت مشترک بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرا و شامل پنج پروژه به منظور کاهش باقیمانده آلایندهها و سموم در محصولات کشاورزی و یک پروژه به منظور پایش باقیمانده سموم در محصولات است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: اطمینان از سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامهدار شدن محصول کشاورزی و ارائه گواهی سلامت در پایان دوره مراقبت، بازاریابی و فروش محصولات از جمله هدفهای اجرای این طرح است.
انتهای پیام
نظرات