• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۲۲:۲۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 98071612781

استاندار فارس:

زمینه اصلاح دانشجو به جای ستاره دار شدن فراهم شود

زمینه اصلاح دانشجو به جای ستاره دار شدن فراهم شود

ایسنا/فارس استاندار فارس تاکید کرد: اگر دانشجویی مرتکب خطایی شد نباید او را ستاره دار کرد بلکه با نصیحت و هدایت باید این فرد را اصلاح کرد تا هم دانشگاه و هم جامعه در مسیر درستی حرکت کند.

به گزارش ایسنا، عنایت‌الله رحیمی سه‌شنبه ۱۶ مهر در آیین بازگشایی دانشگاه‌های فارس ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها بیان کرد: اگر اشتباهی از سوی دانشجویان به واسطه فعالیت‌های جانبی در دانشگاه انجام شود، این اشتباه برای جامعه هزینه بر نخواهد بود.

وی در خصوص اولویت‌های دانشگاه‌ها نیز عنوان کرد: علم آموزی، پژوهش، نوآوری، کار آفرینی و تحقیق باید در اولویت برنامه‌های دانشگاه‌های فارس قرار گیرد و بر این اساس باید برنامه ریزی‌های این مهم نیز انجام شود. 

استاندار فارس، این استان را استانی معرفی کرد که شناسنامه تاریخ و علم در ایران اسلامی است.

رحیمی ادامه داد: دانشگاه فصلی جدید برای زندگی دانش جویان بوده و اکنون دیگر  فضایی  فراهم است که دانشجویان باید به دنبال پژوهش و تحقیق باید باشد  البته فعالیت‌های دانشجویی باید بیش از پیش باشد و دانشجویان از این طریق نسبت به کسب تجربه اقدام کند. 

وی با اشاره به تحمیل هشت سال جنگ به ایران گفت: ایران هشت سال درگیر جنگ تحمیلی بود و اکنون نیز با توجه به شرایط بین‌المللی ایران جنگ در حوزه جدیدی وارد شده است و دانشگاه‌ها باید تدابیر ویژه‌ای برای مقابله با این جنگ در نظر داشته باشد. 

استاندار فارس خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید ارتباط خود را با صنعت افزایش دهند و در تمام زمینه‌های مختلف علمی در حوزه صنعت و سایر حوزه‌های اجتماعی حضور داشته باشند شاهد بهبود استان و کاهش مشکلات فارس خواهیم بود.  

دبیر آیین بازگشایی دانشگاه‌های فارس نیز در ادامه این مراسم گفت: اگر می‌خواهیم به توسعه‌ای پایدار دست یابیم که این توسعه بر مبنای تحقق حقوق آیندگان باشد باید به دانشگاه‌ها بها دهیم.

سید آیت‌الله رزمجو اضافه کرد: مدیریت کلان استان از هیچ کوششی در جهت بهبود جامعه علمی استان کوتاهی نمی‌کند.

وی تاکید کرد: در استان فارس وحدت و هماهنگی دانشگاه‌ها بی‌نظیر است و تلاش خواهیم کرد که از این ظرفیت در مناسبات مختلف استفاده و بهره‌برداری کنیم. 

حسین افلاکی فرد، رئیس دانشگاه فرهنگیان فارس نیز در این آیین گفت: این دانشگاه بیش از چهار هزار دانشجو در مقاطع مختلف دارد و هم تراز با دانشگاه‌های تربیت معلم در تهران است. 

سید منصور کشفی، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی شیرازگفت: بیش از ١٠ هزار دانشجو در این دانشگاه در حال فعالیت و محور این دانشگاه هم آموزش و هم افزایش بهبود بهداشت و درمان است. 

وی افزود: در این دانشگاه رفع معضل‌های زندگی بشری در دستور کار دانشگاه قرار گرفته و به دنبال رفع مشکلات و بهبود جامعه است

حمید نادگران، رئیس دانشگاه شیراز نیز بیان کرد: بیش از ١٨۴ مرکز آموزشی در فارس به دانشجویان خدمات علمی ارائه می‌دهند که نقش بی بدیلی در توسعه آموزشی کشور دارند. 

وی با اشاره به اینکه این میزان مرکز آموزشی پاسخ گویی نیاز جامعه علمی کشور است، تاکید کرد: با توجه به نیاز کشور و شرایط کشور در عرصه‌های بین‌المللی اگر همکاری میان دستگاه‌های مختلف استان و کشور وجود نداشته باشد در برابر تحریم‌ها به مشکل بر می‌خوریم.

نادگران متذکر شد: باید فرسودگی از چهره جوانان برداشته شود و رویکرد آموزش عالی به گونه‌ای باشد که چهره جامعه جوان و پر انرژی شود در این میان برنامه ریزی، هم افزایی  و افزایش استفاده از ظرفیت خیران در آموزش از جمله مهمترین اصول مدیریت است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha