به گزارش ایسنا، در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری سل مبتلا شدند و این بیماری در نهایت به مرگ ۱.۶ میلیون نفر از مبتلایان منجر شده است.
این آمار از مجموع قربانیان ویروس HIV، مالاریا، سرخک و ابولا بیشتر است. در حال حاضر سل از کشندهترین بیماریهای عفونی در جهان است و نزدیک به ۱.۸ میلیارد نفر حامل باکتری عامل این بیماری هستند.
پزشکان تاکید دارند که جهان به راهکارهای جدیدی برای پیشگیری از بیماری سل نیاز دارد. داروهایی برای دفع این عفونت وجود دارد اما افراد اغلب دوره درمانی تجویزی را به اتمام نمیرسانند. این مشکل ممکن است به زودی تغییر کند.
این داروی جدید که دوره مصرف آن تنها یک ماه به طول میانجامد همچون داروهای دیگری که مصرف آنها در طولانی مدت توصیه میشود در پیشگیری از بیماری سل موثر است. یافتههای بدست آمده در مورد این دارو کارشناسان را نسبت به پیشرفتهای جدید برای مقابله با این بیماری امیدوار کرده است.
در ماه اوت کارشناسان سازمان غذا و داروی آمریکا، داروی جدیدی را به منظور درمان کشندهترین گونه بیماری سل مورد تایید قرار دادند و این اولین تایید داروی بیماری سل در بیش از ۴۰ سال بوده است.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، محققان آمریکایی اظهار داشتند: یکی از چالشهای بیماری سل پیشگیری از آن و شناسایی افرادی است که باید از داروهای پیشگیرانه استفاده کنند.
این دارو انتخاب مناسبی برای آسیبپذیرترین افراد است که از آن جمله میتوان به مبتلایان به ویروس HIV، کودکان و افرادی با سیستم ایمنی ضعیف اشاره کرد. همچنین طبق مطالعات حفاظت از این افراد آسیبپذیر حداقل پنج سال زمان نیاز دارد.
انتهای پیام
نظرات