• دوشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98071511563
  • خبرنگار : 30057

ستاری در رویداد فناورانه صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت خودرو:

استارتاپ‌ها تزریق کننده نیروی متخصص به اکوسیستم نوآوری کشور هستند

استارتاپ‌ها تزریق کننده نیروی متخصص به اکوسیستم نوآوری کشور هستند

معاون علمی‌ ‌و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه استارتاپ‌هایی که در حوزه کسب و کار شکست می‌خورند،‌از بین نمی‌روند، گفت: این شرکت‌ها تزریق کننده نیروهای متخصص و کارآفرین در اکوسیستم نوآوری کشور به شمار می‌روند.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز در افتتاح رویداد گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های صنعت خودرو، "کارخانه‌داری" را با "صنعت" متفاوت دانست و افزود: کارخانه‌داری یعنی خط تولیدی از خارج وارد و تولید کردن با دانش خارجی. به عنوان نمونه در کشور خودرو تولید می‌کنیم، اما هنوز خودروساز نشده‌ایم.

ستاری اظهار کرد: این در حالی است که حوزه‌های دانش‌بنیان باعث تولید ارزش افزوده می‌شود؛ کارخانه‌داری ارزش افزوده را برای کشورهای دیگر به دنبال نخواهد داشت و چنین فرهنگی نیاز به دانشگاه ندارد، بلکه این صنعت است که برای پیشرفت خود به دانشگاه محتاج است. 

معاون علمی ‌و فناوری رئیس‌جمهور، وجود چنین مشکلاتی در کشور را زاییده سیستم نفتی دانست و یادآور شد: در چنین سیستمی ‌نهادهای موجود با جامعه تعامل ندارند، بلکه سرمایه خود را از زیر زمین به دست می‌آورند.

وی تولید محصول را حاصل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پژوهش ذکر کرد و ادامه داد: پژوهش‌هایی که با پول دولت اجرایی می‌شود، نتیجه‌ای برای مردم نخواهد داشت، یا مقاله و کتاب خواهد شد و یا قابلیت تجاری‌سازی نخواهد داشت؛ لذا دولت نباید به این بخش ورود کند. بر اساس این رویکرد است که در معاونت علمی اقدامات بسیاری را برای شکل‌گیری چنین صنعتی انجام داده‌ایم.

ستاری تاکید کرد: صنعت خودروسازی زمانی در کشور شکل می‌گیرد که در گام اول بتوانیم طراحی انجام دهیم، این امر باعث می‌شود که صنعت‌دار شویم. در معاونت علمی ‌قرار است صنعت را حمایت کنیم و لازمه آن ایجاد تغییر در حوزه‌های مختلف است.

معاون علمی ‌و فناوری رئیس جمهور، "استارتاپ‌ها را پدیده‌های خاصی توصیف کرد که اگر رشد کنند به شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل می‌شوند و خاطر نشان کرد: استارتاپ‌هایی که در حوزه کسب و کار شکست می‌خورند، از بین نمی‌روند؛ بلکه برای اکوسیستم دانش‌بنیان کشور، نیروی انسانی تربیت می‌کنند. از این رو استارتاپ‌ها نیروی‌های جوان کارآفرین و متخصص را به اکوسیستم فناوری و نوآوری تزریق می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha