به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فال نیک، در این متن قصد داریم پرفروشترین سرور دنیا یعنی سرورHPE DL۳۸۰ را بررسی کنیم و ببینیم چه ویژگیها و مشخصات فنی دارد، چه کاربردهایی دارد، چرا این سرور پرچمدار است، چه در ایران چه در دنیا؟
سرور HPE DL۳۸۰ از جمله سرورهای قدرتمند و پرسرعت، با پرفورمنس بسیار بالا، Resiliency و تنوع بالا در پیکربندی، ذخیره سازی داخلی فوقالعاده، قابل اطمینانترین پلتفرم پردازشی است که شرکت اچ پی ارایه داده است. اچ پی طبق روال کاریش، تقریبا هر دو سال یک بار نسل جدیدی از سرورهایش را معرفی و عرضه میکند و نسل ۱۰ سرورهای پرلیانت اچ پی را دو سال پیش ارایه داد که در مقایسه با نسل نهم سرور اچ پی DL۳۸۰، پیشرفتهای چشمگیری داشت با این وجود به تازگی نیز با استفاده از پردازنده های نسل دوم Intel Xeon Scalable، بر کارایی و ویژگیهای منحصربفرد سرورهای اچ پی افزوده است.
سرورهای نسل ۱۰ اچ پی
نقاط قوت سرور HPE DL۳۸۰ G۱۰
بیایید نقاط قوت سرور HPE DL۳۸۰ G۱۰ را بررسی کنیم:
۱. امنیت فوقالعاده با استفاده از تکنولوژی Silicon Root of Trust که کاهش هزینهها و پیچیدگی را نیز به دنبال دارد.
۲. کارایی و سرعت بالا، آن را به سرور انترپرایزی تبدیل میکند که گستره وسیعی از حجمهای کاری را پوشش میدهد؛ از اپلیکیشنهای ابتدایی گرفته تا اپلیکیشنهای Mission Critical.
۳. انعطاف بینظیر در ذخیرهسازی داخلی که آن را مناسب حجمهای کاری متنوع مانند Containerها، فضای ابری، مجازی سازی و بیگ دیتا میکند.
۴. پشتیبانی از کانفیگهای متنوع که در چندین شاسی ارایه میشود.
۵. پشتیبانی از نسل اول و دوم CPUهای انترپرایزی اینتل زئون Scalable. >
۶. پشتیبانی از Hpe Scalable Persistent Memory و NVDIMM ها که زمان Uptime بسیار بالا و کارایی منحصربهفردی برای دیتابیس و پایگاه داده، حجمهای کاری تحلیلی و آنالیزی، اپلیکیشنهای مبتنی بر حافظه مانند اوراکل و SAP HANA فراهم میشود.
۷. پشتیبانی از انواع حافظههای RDIMM و LRDIMM و UDIMM و NVDIMM و حافظههای پرسرعت ۲۶۶۶ MT/s و ۲۹۳۳ MT/s و Optane
۸. پشتیبانی از کنترلرهای نسل ۱۰ اچ پی که در سه سری نرمافزاری و پیشفرض، Essential و Performance ارایه شده است. فقط توجه کنید در صورت استفاده از سری Performance باید از باتری HPE Smart Storage Battery استفاده شود.
۹. پشتیبانی از:
- LFFهای ۱۴ TB
- SFF های ۱۵.۳ TB
- SATA SSD های ۷.۶۸ TB
- NVMe درایوهای ۴ TB
- PCIeهای ۴ TB
۱۰. پشتیبانی از کارت گرافیکهای جدید NVIDIA و AMD
۱۱. پشتیبانی از ۲۰ عدد NVMe و اینترفیسهای ۱۲ Gb/s SAS
۱۲. پشتیبانی از ۸ اسلات PCIe. میدانیم که هر چه پشتیبانی از تعداد بیشتری درگاه PCIe امکانپذیر باشد، I/O افزایش مییابد، پشتیبانی گرافیکی بهتر شده و استوریج داخلی و خارجی بیشتری قابل پشتیبانی خواهد بود. همچنین در پردازشهای HPC و انیمیشنهای پیچیده نیز کاربرد دارد.
CPUهای انترپرایزی اینتل زئون Scalable در DL۳۸۰ G۱۰
از آنجایی که CPU نقش بسیار مهمی در سیستمهای پردازشی و سرورها دارند، درباره CPU هایی که در سرور HPE DL۳۸۰ G۱۰ استفاده میشود صحبت میکنیم.
سرورهای نسل ۱۰ اچ پی با CPU های Intel Xeon Scalable به بازار عرضه شد. در ابتدا فقط نسل اول این پردازندهها ارایه شد، اما به تازگی با عرضه نسل دوم این CPU ها تنوع پیکربندی سرورهای اچ پی بیشتر شده و در عین حال کارایی، امنیت و سرعت نیز افزایش یافته است. با پشتیبانی از تکنولوژی Intelligent System Tuning که خود شامل سه تکنولوژی Jitter Smoothing و Workload Matching و Core Boosting است، سطوح بالاتری از کارایی، بهرهوری، چابکی و کنترل محیط سروری فراهم میشود و کارایی شبکه افزایش مییابد.
در سی پی یوهای اینتل زئون Sacalable، حداکثر تعداد Core و هسته، ۲۸ هسته است. میدانیم که هرچه تعداد Core بیشتر باشد، قدرت پردازشی بیشتر است و Container ها و VMهای بیشتری پشتیبانی میشود. ضمن این که کارایی و ارتقاپذیری و توسعهپذیری نیز افزایش مییابد.
Alt: DL۳۸۰ G۱۰
پردازندههای Intel Xeon Scalable در چهار سری پلاتینوم، گلد، سیلور و برونز ارایه شده که بر حسب رده کسبوکار خود میتوانید از بین آنها CPU مناسب را انتخاب کنید. این سریها به ترتیبی که گفته شد، برای کاربردهای انترپرایزی تا ردههای پایین ارایه شدهاند. با معرفی نسل دوم سی پی یوهای Sacalable، سری Platinum ۹۲۰۰ نیز عرضه شده اما باید به صورت سفارشی خریداری شود. این سری جدید تا ۵۶ هسته را پشتیبانی میکند. افزایش تعداد هسته، افزایش فرکانس، افزایش L۳ Cache، پشتیبانی از DDR۴ های سریعتر و بیشتر و Optane DRAM در سری پلاتینوم و گلد، همگی از پیشرفتهایی است که نسل دوم CPUهای Intel Xeon Scalable نسبت به نسل اولشان دارند.
پیکربندیهای مختلف CPU با توجه به حروفی که در انتهای نام آنها وجود دارد، ارایه میشود و میزان حافظه قابل پشتیبانی را نیز مشخص میکند. مثلا سی پی یو نسل اول با داشتن حرف M در انتهای نامش از ۱.۵ ترابایت پشتیبانی میکند اما سی پی یو نسل دوم، ۲ ترابایت را فراهم میکند. در صورت استفاده از رمهای Optane تا ۴.۵ ترابایت هم پشتیبانی میشود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات