• پنجشنبه / ۱۱ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98071108487
  • خبرنگار : 71523

وزیر نیرو:

در افق ۱۴۰۰ شهری با تنش آبی نخواهیم داشت

در افق ۱۴۰۰ شهری با تنش آبی نخواهیم داشت

وزیر نیرو با اشاره به برنامه وزارت نیرو برای مدیریت مصرف آب گفت: برنامه این است که در افق ۱۴۰۰ شهری تحت تنش آبی نداشته باشیم.

به گزارش ایسنا، رضا اردکانیان در آخرین روز از پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و فاضلاب با اشاره به برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: برگزاری چنین نمایشگاهی به ویژه در شرایط فعلی که کشور تحریم شده است فرصت خوبی به شمار می‌رود، زیرا توجه بیشتری به امکانات و ساخت داخل می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدی که از نمایشگاه داشتم اکثر عرضه‌کنندگان و تولیدکنندگان به این نکته تاکید داشتند که محصولاتشان با استقبال بیشتری مواجه شده است و نوآوری‌هایی که صورت گرفته نیز بیشتر شده است. با توجه به روند رو به گسترش خدمات آب و فاضلاب شهری و روستایی گروهی از تولید کنندگان با اعتماد به نفس از قابل رقابت بودن محصولاتشان با محصولات خارجی که قبلا وارد کشور می‌شد صحبت می‌کنند.

افتتاح هفتگی یک طرح بزرگ در استان‌های کشور

وی در ادامه از افتتاح یک طرح بزرگ در هر هفته در استان‌های مختلف کشور توسط وزارت نیرو خبر داد و گفت: در نیمه دوم سال که از هفته آینده آغاز خواهد شد هر هفته طرح بزرگی را در عرصه آب و برق در کشور افتتاح می‌کنیم.

وزیر نیرو ادامه داد: در این راستا بیش از ۲۲۰ طرح بزرگ تامین آب، آبرسانی شهری، تصفیه خانه آب و فاضلاب، آبرسانی روستایی، نیروگاه‌های تولید برق و ... در همه استان‌های کشور به مرحله بهره برداری خواهد رسید و مردم شاهد خواهند بود که وزارت نیرو به سهم خود از شرایط تحریمی حسن استفاده را کرده است.

اردکانیان با تاکید بر اینکه شرایط تحریم شرایط سختی است، اظهار کرد: با این حال وزارت نیرو سعی کرده است هیچ گونه وقفه‌ای در چرخه تولید کشور از طیف تامین آب و انرژی ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۵۰ هزار مگاوات ساعت انرژی بیشتری نسبت به سال قبلش به بخش صنعت عرضه شد گفت: در سالی که رونق تولید نام دارد دو محصول مهم زیرساختی کشور یعنی آب و انرژی نقش مهمی را در توسعه کشور ایفا کردند.

اعلام جزئیات برنامه وزارت نیرو برای مدیریت مصرف آب

وزیر نیرو در ادامه با بیان اینکه کشور ۱۰ سال خشک را پشت سر گذاشته است افزود: در سال‌های کم آبی صحبت کردن راجع به صرفه جویی و مدیریت مصرف ملموس‌تر و راحت‌تر است.

وزارت نیرو قصد دارد مصرف صحیح را به عنوان یک اصل اخلاقی در جامعه نهادینه کند. پایداری توسعه در کشور و تاب‌آوری جامعه بیش از هر چیز وابسته به پایبندی به اخلاقیات بوده و یکی از مهم‌ترین بحث‌ها اخلاق مصرف محسوب است.

وی با تاکید بر اینکه وزارت نیرو برای مدیرت مصرف آب برنامه‌ای دارد، گفت: جزئیات آن همین روزها اعلام می‌شود اما کلیات آن این است که بتوانیم در افق ۱۴۰۰ یعنی در پایان دولت دوازدهم شهری تحت تنش آبی نداشته باشیم.

وزیر نیرو ادامه داد: این هدف بزرگی است که تحقق آن به تامین منابع مالی هم وابسته است. اما جدا از مسئله منابع مالی سعی می‌کنیم بقیه نیازمندی‌ها را محقق کنیم.

سه رکورد در انرژی برای کشور

اردکانیان در ادامه با تاکید بر اینکه صنعت آب و برق دچار رکود نیست، گفت: بهترین سال‌ها در تولید انرژی را پشت سر گذاشته‌ایم. امسال با تولید ۳۸۰۰ مگاوات هم رکورد تولید را زدیم و با کاهش ۳۷۰۰ مگاوات در اوج بار رکورد مدیریت مصرف هم زده شد. از سوی دیگر بیش از هر سال دیگری توانستیم صادرات انرژی داشته باشیم.

بررسی مشکل تولید کنندگان برای واردات تجهیزات

وی با اشاره به مشکل برخی تولید کنندگان در واردات برخی تجهیزات گفت: تولید کنندگانی در زمینه واردات برخی قالب‌های سیستم‌های جمع‌آوری فاضلاب به دلیل تحریم با مشکلاتی مواجه هستند. در این راستا از مدت‌ها قبل کارگروهی در وزارت نیرو تشکیل شده و مشکلات تولید کنندگان را به طور موردی دنبال می‌کنیم. امیدوارم با کمک همکاران بانک مرکزی راه حلی پیدا کنیم.

وزیر نیرو در پایان در پاسخ به سوالی در مورد اینکه دانشگاه تهران اعلام کرده اقداماتی که در سد گتوند انجام می‌شود را تایید نمی‌کند گفت: هنوز گزارش دانشگاه تهران را مطالعه نکرده‌ام.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha