به گزارش ایسنا، جعفر کاشانی میگفت "شاهینیترین آدمها کسانی بودند که با امید به آینده به شاهین آمدند و جوانی خود را گذاشتند و طرفی نبستند و رفتند." کافی بود که درباره شاهین از جعفر کاشانی بپرسید تا در جوابتان بگوید: "امثال بهزادی، دهداری، عراقی و سایرین، چه میدانستند ظلم کردن چیست یا بدی کدام است؟ شاهینیها همه کبوتر بودند."
بهمن ماه سال ۱۳۹۲ برای شنیدن داستان شاهین و تلخ و شیرینهایش با جعفر کاشانی، پیشکسوت باشگاه شاهین و پرسپولیس گفتوگو کردیم و او که دکتر اکرامی - موسس باشگاه شاهین - "کاشی جان" صدایش میزد، با روی باز بخشی از داستان شنیدنی شاهین را برایمان بازگو کرد. حالا او، جعفر کاشانی، به جمع کبوترهای شاهینی پیوسته که روزگاری هر گامشان، هر پروازشان، هر ضربهشان به توپ و هر گلشان، موجی از شور و هیاهو را در سکوها ایجاد میکرد.
جعفر کاشانی متولد ۱۱ اسفند ماه سال ۱۳۲۲ است. او با بازی برای تیم فوتبال شاهین کار خودش را آغاز کرد و بعدها بازوبند کاپیتانی این تیم را به بازو بست. او از معدود بازیکنانی بود که توسط عباس اکرامی انتخاب شد و به شاهین پیوست. کاشانی بعدها پس از انحلال شاهین همراه سایر بازیکنان به پرسپولیس آمد و جزو موسسان باشگاه پرطرفدار تهرانی شد. او حدود ۷ سال پیراهن پرسپولیس را پوشید و در نهایت آذر ماه سال ۵۳ با بازوبند کاپیتانی و در دیدار برابر استقلال، از دنیای فوتبال خداخافظی کرد.
البته این پیشکسوت پرسپولیس خارج از فوتبال، در مباحث سیاسی هم فعالیت میکرد. او یک دیپلمات حرفهای بود و از این رو در دورههای مختلف، سرکنسول ایران در کشورهای سوریه، امارات، آلمان و انگلستان بوده است با این حال، عشق و علاقه کاشانی به فوتبال اجازه نداد، از این ورزش دور باشد. کاشانی که خود را از نسل باشگاه شاهین میدانست، در دهه ۸۰ مدتی مدیرعامل باشگاه شاهین بود اما با گذشت زمان، باشگاه جدیدی به نام شاهین ستاره شرق را تاسیس کرد و مدیریت آن را بر عهده گرفت.
جعفر کاشانی که در این اواخر به عنوان رییس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس فعالیت میکرد به عنوان یک ریش سفید در جلسات هیات مدیره حاضر میشد تا مشکلات باشگاه پر طرفدار تهرانی را حل کند. او مصاحبههای محتلف عنوان کرده بود پرسپولیس باید یک باشگاه واقعی شود که دارای ساختار درست و البته موزه افتخارات باشد. با این حال تلاشهای او نتیجه نداد.
انتهای پیام
نظرات