به گزارش ایسنا، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد امروز (یکشنبه) در آیین استقبال از نو دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنر اصفهان، با بیان اینکه علم باید با هدایت دینی همراه باشد، اظهار کرد: مسلمانان و به خصوص ما شیعیان سعیمان باید این باشد که علم را بهتر یاد بگیریم و بهتر از غربی ها در مسائل مختلف روز علم را در کنار دین پیش ببریم.
وی با بیان اینکه بهترین شغل معلمی است، گفت: نوشتن و خواندن با تمام ارزشی که دارد تنها سواد است. سواد اگر نور دینی کنارش نباشد سواد سیاهی است. باید در کنارش نور باشد و بدانید اگر خدای نکرده اینهایی که زیر دست شما تربیت میشوند انسانهای بدی از کار در بیایند بدیشان پای شما نوشته میشود. اگر بتوانید انسانهای خوبی تربیت کنید خوبیها برای شما نوشته میشود.
امام جمعه اصفهان ادامه داد: قلب و دل نوجوان و بچههای کوچکی که تحت تعلیم شما قرار میگیرد، مثل زمین آماده است که هر چه در آن بکارید قبول میکند. خوب بکارید بذر خوب سبز میکند. معلم است که باید انتخاب کند چه دانهای را در قلب این آدم بکارد.
وی اظهار کرد: اگر بتوانید یک جوان را راهنمایی و هدایت و درست تربیتش کنید ارزشش بیشتر از آن چیزی است که خورشید در آن میتابد. این شخص میتواند افراد دیگری تربیت کند و میتواند یک جهان را عوض کند.
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: اگر توانستیم آدمهای صالح، متدین، قوی و انسان تربیت کنیم، کار درستی کردهایم. انشالله خداوند متعال به همه شما عزیزانی که بچههای انقلاب هستید توفیق عنایت کند تا بتوانید آدمهای خوبی تربیت کنید که کشور، انقلاب و دین و مذهبمان را سربلند در همه دنیا نگه دارند.
وی خاطرنشان کرد: هیچ کاری بهتر از معلمی و پر عظمتتر از معلمی نیست. علتش هم این است که معلم انسان ساز است و همه پیشرفتهای دنیا و بهترین سرمایه هر اجتماعی انسان سازی است.
امام جمعه اصفهان با بیان اینکه هر چه انسان علم و دانشش بیشتر شود می تواند بسیاری از مشکلات را از پیش پای خود بردارد، خاطرنشان کرد: انسان هر چه عالمتر باشد میتواند کارهای خیلی عالی انجام دهد. دلیل بر این است که علم ذاتا عظمت خاص خودش را دارد و مطلوب به ذات است.
جامعه آینده در دستان توانمند دانشجو معلمان است
سرپرست پردیس دانشگاه باهنر اصفهان نیز در این مراسم، اظهار کرد: جامعه آینده در دستان توانمند دانشجو معلمان است. هر تحول و تغییر و بهبودی در جامعه قرار است انجام شود ریشهاش در دانشگاه فرهنگیان و به دست همین دانشجو معلمان خواهد بود.
تقی آقاحسینی افزود: آموزش و تعلیم و تربیت در فرهنگ ملی و دینی ما جزء شریف ترین کارهایی است که بشر به آن پرداخته است. تا آنجا که پیامبر اسلام (ص) دلیل بعثت را تعلیم و تربیت و معلمی بیان میکند.
وی گفت: یکی از مسائل مهم انتخاب برای نوجوانان و جوانان، انتخاب رشته تحصیلی و شغل است که بسیار تعیین کننده است و مسیر زندگیشان ازدواج و انتخابهای دیگر را هم تحت تاثیر قرار می دهد.
به گفته آقاحسینی شغل معلمی در تمام جهان بشری و مکاتب و ادیان و باورهای اجتماعی انسانها جزء شریفترین شغلها است. تحقیقات نشان میدهد که یکی از طبقاتی که مورد اعتماد آحاد جامعه است، معلمان هستند.
وی ادامه داد: معلمی مسئولیت هویت جمعی دیگران را هم دارد. معلم همواره یاد میگیرد و یاد میدهد. معلمی اینگونه است که اول خودسازی کند و باید اول خود را با موازین اخلاقی و تربیتی و اسلامی همراه کند و سپس هادی و هدایتگر دیگران باشد.
سرپرست پردیس دانشگاه باهنر اصفهان تاکید کرد: تمام بزرگان دنیا بر این جمله اتفاق نظر دارند که اگر تربیت معلم در هر کشوری اصلاح شود کل آن جامعه اصلاح میشود.
انتهای پیام
نظرات