به گزارش ایسنا، تعدادی از شهروندان آوه در تماس با این خبرگزاری ضمن بیان این مهم خواستار رسیدگی مسئولان به این مسئله و معرفی هر چه سریعتر شهردار این شهر شدند.
آنها معتقدند از آنجاکه این شهر جدیدالتاسیس باید مسیر توسعه شهری را با سرعت طی کند اداره شهر با سرپرست که فاقد برخی اختیارات لازم است موجب کندی سرعت توسعه خواهد شد.
در همین رابطه رئیس شورای اسلامی شهر آوه به خبرنگار ایسنا، گفت: پس از استعفای شهردار پیشین شهر آوه در اردیبهشت ماه سالجاری شورای اسلامی شهر در کمترین زمان ممکن نسبت به بررسی کاندیداهای تصدی سمت شهردار این شهر اقدام و نهایتا ظرف مدت 10 روز گزینه نهایی را با حداکثر آرا انتخاب و برای صدور حکم به استانداری مرکزی معرفی کرد.
علیرضا شمس ادامه داد: از آنجاکه فرد انتخاب شده برای تصدی شهرداری شهر آوه از بدنه وزارت کشور نیست، لذا صدور حکم شهرداری برای وی به تعویق افتاده است در حالیکه اگر فرد انتخاب شده از مجموعه وزارت کشور بود، حکم انتصاب وی در سریعترین زمان ممکن از سوی استانداری صادر میشد.
وی با تاکید بر اینکه سازوکار وزارت کشور برای تائید حکم شهردار منتخب زمان بر شده است، افزود: امیدواریم با برطرف شدن موانع موجود بزودی حکم انتصاب صادر و شهردار منتخب معرفی شود. بدیهی است چنانچه حکم انتصاب شهردار منتخب صادر نشود، شورای شهر در کمترین زمان ممکن نسبت به انتخاب شهردار دیگر اقدام خواهد کرد.
وی افزود: شورای اسلامی شهر همچنین در جریان بررسی انتخاب گزینه شهردار آوه "محمد رحمانی نیا" را که از نیروهای جوان و توانمند شهرداری آوه به شمار میرود و قبلا در سمت معاون شهردار فعالیت میکرد، به عنوان سرپرست شهرداری انتخاب و معرفی کرد.
به گفته رئیس شورای شهر آوه اداره شهرداری این شهر توسط سرپرست که یکی از نیروهای توانمند و کارآمد بدنه شهرداری آوه به شمار میرود به بهترین نحو ممکن انجام شده و هیچگونه مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
شهر تاریخی آوه در حدود 25 کیلومتری شهرستان ساوه و در مسیر ساوه به سلفچگان با جمعیتی بالغ 6 هزار و 500 نفر قرار دارد که از این تعداد 1500 نفر را اتباع افغان تشکیل میدهند. این شهر از ابتدای سال 1392 در تقسیمات کشوری از روستا به شهر ارتقا یافت.
انتهای پیام
نظرات