به گزارش خبرنگار ایسنا، محمد اطرج پیش از ظهر امروز (شنبه) در نشست خبری بیست و پنجمین نمایشگاه اتوکام اصفهان، با بیان اینکه اتوکام، بزرگترین برون داد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین قدیمیترین نمایشگاه اصفهان است، اظهار کرد: اتوکام اصفهان در این سالها همزمان با الکامپ تهران پیش آمده است.
وی با بیان اینکه هر دوره پیش از برپایی اتوکام، شورای سیاستگذاری آن را تشکیل میشود، افزود: نخستین قدم در این شورا تعیین شعار برپایی اتوکام است که شعار این دوره «زندگی هوشمند» است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای اصفهان با تأکید بر اینکه فناوری اطلاعات و ارتباطات علاوه بر یک صنعت، پیشران توسعه کشور است، تصریح کرد: فناوری اطلاعات عامل فعالسازی تمام صنایع است و بسیاری از مشکلات این بخش با ایدههای نوآورانه حل میشود و درمجموع ابزارهای IT به توسعه کمک میکند.
وی با اشاره به ضرورت توسعه دولت الکترونیک در کشور و استان، اظهار کرد: در دولت الکترونیک ایجاد شهر هوشمند و ساختمانهای هوشمند مطرح است و این یکی از ابعاد این دوره اتوکام است، البته رسیدن به زندگی هوشمند نیازمند آموزش است.
اطرج همچنین گفت: در این دوره از نمایشگاه همچون سال گذشته کسبوکارهای نوپا و استارتاپ ها حضور دارند و امسال ۱۲۰۰ مترمربع به این بخش اختصاص یافته است.
وی به شعار رونق تولید اشاره کرد و گفت: در حالی که نرخ بیکاری اصفهان از متوسط کشور بالاتر است، اشتغال یکی از موضوعات مهم استان است، به همین منظور یک سالن به «اتوکام جابز» یا سالن فرصتهای شغلی اختصاص یافته است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای اصفهان با بیان اینکه در این دوره جشنواره فروش به نمایشگاه اتوکام اضافه شده است، افزود: پیشبینیشده بازارچه فروش آن خارج از سالن اصلی و در حاشیه نمایشگاه برپا شود.
وی همچنین با بیان اینکه برای جذب بازدیدکننده تخصصی ساعت بازدید این نمایشگاه از ۱۰ صبح تا ۷ شب خواهد بود، گفت: با توجه به فضای کم این نمایشگاه پیشبینی میشود بخشی از شرکتکنندگان در پاویونهای تخصصی حضور یابند، همچنین دستگاههای دولتی و شهرداری در پاویونی جداگانه حضور خواهند یافت.
اطرج به تاثیر تحریمها و رکود اقتصادی بر این فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد و افزود: افزایش قیمتها در بخش سختافزاری این حوزه تأثیر گذاشته است، همچنین در حوزههای نرمافزاری نیز به دلیل محدود و کم شدن بودجههای دولتی، آنها نیز در وصول مطالبات خود دچار مشکل شدهاند تا جایی که برخی شرکتها هنوز از چهار سال پیش مطالبات دارند.
وی با تأکید بر اینکه باوجود شرایط امروز در حوزه زیرساختها مشکلی نداریم، تصریح کرد: در حال حاضر زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در اصفهان بالاتر از نیازهای این استان توسعه یافته و بعد از تهران قرار داریم، اما در حوزه کسبوکار فناوری اطلاعات در رده سوم به پایین قرار داریم که این جای سوال است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای اصفهان افزود: البته تفاوت نرخ ارز سبب ایجاد فرصتهایی ازجمله توسعه فیری لنسرها و همچنین توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی در استان شده است.
وی درخصوص محقق نشدن دولت الکترونیک در کشور و استان با وجود ادعای توسعه زیرساختها، گفت: عامل اصلی توسعه نیافتن دولت الکترونیک نداشتن متولی واحد در این حوزه است.
اطرج افزود: با وجودی که در سال 1393 آییننامه توسعه دولت الکترونیک تصویب شد، اما در فصل دوم آن بر بازمهندسی دولت الکترونیک کار نکردیم و در حالی که خدمات و سرویسهای موجود کشور باید به سمت مردم پیش رود، اما به سمت دولت رفتهایم.
انتهای پیام
نظرات