مهدی مژدهی فر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: با توجه به جمعیت و تعداد سفرهای برون شهری ورود اتوبوس و تاکسی جدید به ناوگان حمل ونقل عمومی ارومیه ضرورتی ندارد.
مژده هی فر با اشاره به اینکه در حال حاضر 293 اتوبوس شرکت واحد توسط بخش خصوصی و 49 اتوبوس ملکی در ارومیه به ارائه خدمات مشغول هستند تصریح کرد: در سال گذشته 14 دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان حمل و نقل شهری ارومیه شده و امسال با وجود افزایش 100 درصدی قیمت اتوبوس ها تنها 20 دستگاه اتوبوس نوسازی و بازسازی شده از تبریز وارد ناوگان حمل ونقل عمومی ارومیه شده است.
رئیس سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری ارومیه یاد آور شد: علاوه بر 20 دستگاه خریداری شده تا پایان سال جاری نیز 10 دستگاه اتوبوس نوسازی و بهسازی شده از سایر استان ها خریداری و جایگزین ناوگان عمومی فرسوده ارومیه خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه ورود ناوگان جدید باعث کاهش درآمد سایر رانندگان خواهد شد اظهار کرد: برحسب میانگین و با توجه جمعیت مناطق مختلف شهر روزانه 4 هزار الی 12 هزار نفر مسافر توسط اتوبوس های شرکت واحد ارومیه جابجا می شوند بنابراین شهرداری بجای ورود اتوبوس های جدید در پی جایگزینی ناوگان فرسوده با ناوگان جدید و نوسازی شده است.
رئیس سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری ارومیه با اشاره به اینکه کارشناسان محیط زیست هر چهار ماه یک بار وضعیت ناوگان حمل ونقل عمومی را کنترل می کنند ادامه داد: علت دود زا بودن برخی از ناوگان حمل و نقل عمومی سطح شهر مربوط به این است که خودرو های دیزلی نیازمند استفاده از بنزین یورو 4 و فیلتر تصفیه هوا هستند و این مشکل مختص ارومیه نبوده و همه کشور را شامل می شود.
مژدهی فر ضمن رد شایعه مبنی بر وجود مشکل در تهیه کارت بلیت های الکترونیکی در ارومیه خاطرنشان کرد: در حال حاضر 20هزار بلیت الکترونیکی در سطح شهر ارومیه توزیع شده و بلیت الکترونیکی در تمامی باجه های فروش بلیت وجود داشته و همشهریان می توانند با مراجعه به این باجه ها بلیت های الکترونیکی را تهیه کنند.
انتهای پیام
نظرات