به گزارش ایسنا، بانوان پینگپنگباز ایران در بخش تیمی مسابقات قهرمانی آسیا با یک پله صعود نسبت به دور قبل در جایگاه یازدهم آسیا قرار گرفتند. آنها در بخش انفرادی هم برابر رقبای خود به میدان رفتند که در پایان دور اول شیما صفایی و فاطمه جمالی فر مقابل حریفان خود شکست خوردند و حذف شدند، ندا شهسواری و مهشید صامت هم پس از صعود به دور دوم با شکست برابر رقبای خود حذف شدند. این نتایج نشان میدهد که پینگ پنگ بانوان ایران نیاز به برنامههای قویتر و حمایت جدیتری دارد تا امکان صعود به سطوح بالاتری از آسیا را داشته باشد. هر چند برترین پینگپنگبازان جهان در آسیا حضور دارند و رسیدن به سطح آنها دور از انتظار است اما با برنامههای دقیقتر میتوان انتظار داشت که نسبت به جایگاه فعلی خود چند پله صعود داشته باشند.
فاطمه کیوانی، نایب رئیس بانوان فدراسیون تنیس روی میز در مورد عملکرد تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا به ایسنا گفت: تیم ایران نسبت به دور قبل مسابقات قهرمانی آسیا چین، یک پله صعود کرد اما اگر بازیکنان در بازی با مالزی همت بیشتری داشتند، برنده میشدند و به جمع ۱۰ تیم برتر صعود میکردند چون مالزی در دسته سوم جهان بود که سال ۲۰۱۸ به دسته دوم وارد شد. البته بازیکنان تیم ما تلاششان را کردند.
او در این مورد افزود: نتایج نشان دهنده این بود که باید تمرینات بازیکنان را بیشتر کنیم، برنامههای مدونتری داشته باشیم، اردوی تیم قطع نشود و از متخصصان داخلی یا خارجی در این رشته استفاده کنیم. بازیکنانمان واقعا پتانسل و انگیزه بالایی دارند و فقط باید هدایت و رهبریشان در تمرینات و مسابقات تخصصیتر باشد تا حداقل تیمهایی چون مالزی را ببرند.
کیوانی مسابقات آسیایی را رویدادی تدارکاتی برای مسابقات جهانی و کسب سهمیه المپیک دانست و گفت: قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر آسیا برایمان سخت است چون شرایطمان با این تیمها متفاوتی است اما میتوان مسابقات آسیایی را به عنوان بازی تدارکاتی برای رویدادهای مهم قهرمانی جهانی و کسب سهمیه المپیک در نظر گرفت. مسابقات کسب سهمیه المپیک منطقهای است و شش سهمیه آسیا را به این گونه توزیع میکنند که هر سهمیه به یک منطقه اختصاص پیدا میکند و سهمیه ششم هم برای ورزشکاری است که بهترین رنکینگ ماه می را داشته باشد.
نایب رئیس بانوان فدراسیون تنیس روی میز در پاسخ به این سوال که امکان جذب مربی خاجی دارید؟ بیان کرد: به دلیل مشکلات مالی و تورمی که در برنامه ارزی کشور پیش آمده است، جذب مربی خارجی سخت است اما از زمانی که سرمربی بودم، قصد داشتیم یک سرمربی خارجی جذب کنیم تا بازیکنان را هدایت کند چون تیم به لیدری قویتر نیاز دارد. امیدوارم با حمایت وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و اسپانسرها بتوانیم این کار را انجام دهیم.
او در مورد داشتن اردوی مداوم و تاثیر آن در پیشرفت بازیکنان گفت: اردوهای مستمر این نیست که سه ماه مانده تا مسابقات سه اردوی ۲۵ روزه بگذاریم بلکه بازیکنان باید کل سال در اردو باشند و هر ۱۵ روز یک بار پنج روز استراحت کنند. کشورهای چین و آلمان این روند را پیش میبرند اما در ایران به دلیل بودجه، ایاب و ذهاب و مدرسه بازیکنان اردوها اینگونه نیست و به همین دلیل اردوهای مقطعی است و بعد از آن رها میشوند
کیوانی در پایان گفت: مسابقات کسب سهمیه المپیک و قهرمانی جهان فروردین ۱۳۹۹ برگزار میشوند و باید از الان مقدمات کار را فراهم کرد به گونهای که بازیکنان بعد از بازگشت از اندونزی و چند روز ریکاوری دوباره به اردو برگردند اما قطعا در اردویشان وقفه میافتد. هرچند در شهرهایشان تمرین میکنند اما کار کردن در اردوی ملی و زیر نظر مربی تیم ملی متفاوت است.
انتهای پیام
نظرات