به گزارش ایسنا، حسین کلانتری در نشست شورای مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سیلهای فروردین ماه امسال در استان، افزود: برای بازسازی ابنیه و تاسیسات آسیبدیده در اثر سیل وقت زیادی نداریم و باید قبل از فصل بارش راه و مسیرها بازگشایی و ابنیه و تأسیسات بازسازی شود.
وی اظهارکرد: معیار ما در چنین حوادث که ممکن است در آینده رخ دهد سیل ابتدای امسال در نظر گرفته میشود و در صورت وقوع دوباره چنین سیلی نباید شاهد خسارات زیادی باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه 143 میلیارد تومان برای جبران خسارات سیل امسال در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: از این میزان حدود 59 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی اعلام شده و کمکهای بلاعوض هم 38 میلیارد تومان در بخش کشاورزی و 46 میلیارد تومان در بخش مسکن ابلاغ شده است.
کلانتری تصریح کرد: ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد باید با توجه به شرایط توپوگرافی استان پیشبینیهای لازم را برای مواقع بحران داشته باشد و با رعایت اصل پیشبینی، پیشگیری را در دستور کار قرار دهیم و جهت اقدام و امداد به موقع آمادگی داشته باشیم.
وی ادامه داد: مدیرانکل دستگاههای اجرایی استان بحث مدیریت بحران را جدی بگیرند و هر کدام از دستگاهها یک کمیته داخلی در این زمینه تشکیل دهد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از این پس، ارزیابیها در وقوع هر حادثهای باید کمی باشد و بر اساس حق و عدالت قضاوت میشود تا جای گلایه مندی نباشد.
وحید محمدی تبار، مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: بررسی وضعیت آتش سوزی ها در مناطق جنگلی آسیب شناسی شده است و امسال به دلیل حجم بالای بارشها و کاهش چرای دام آتش سوزی های گسترده تر در سطح کشور بخصوص در استان شاهد بودیم.
وی بیان کرد: در بحث زمستان آینده باید از هم اکنون هماهنگی و آمادگی های لازم را داشته باشیم و وظایف را تفکیک کنیم و هر دستگاهی را با توجه به وظیفه ذاتی و قدرتی که دارد مسئول یک موضوع در حد توان قرار دهیم تا خسارات انسانی و مادی کاهش یابد.
انتهای پیام
نظرات