بابک بابازاده در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بعد از صدور حکم در موعد مقرر به رای صادره اعتراض کردیم و دلایلمان را در جهت بیگناهی موکل بیان کردیم.
وی افزود: پرونده به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.
براساس این گزارش، بابازاده پیش از این به ایسنا گفته بود که پس از نقض رای پرونده از سوی دیوان عالی کشور و ارجاع پرونده موکلم به شعبه صادر کننده رای بدوی- شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان آذربایجان شرقی- و برگزاری دو جلسه دادگاه در شعبه مذکور، نهایتا دادگاه نسبت به درخواست اولیای دم همسر موکلم، حکم قصاص و نسبت به درخواست پرداخت دیه از سوی اولیای دم مادربزرگ موکلم، حکم به پرداخت دیه داده است.
وی افزود: حکم صادره غیرقطعی است و در مهلت ۲۰ روز میتوانیم به دیوان عالی کشور اعتراض کنیم که قطعا در مهلت مذکور، این کار را انجام خواهیم داد.
بر اساس این گزارش، ۱۷ مهر ماه سال ۹۵، پنج عضو خانواده یک پزشک تبریزی از جمله همسر، مادر، پدر، برادر و مادربزرگش دچار تنگی نفس شدند و همسر و مادربزرگ این پزشک، پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست دادند که همزمان با مرگ دو تن از اعضای خانواده این پزشک و مسمومیت سایر اعضای خانواده، تحقیقات ویژه جنایی برای رمزگشایی از این پرونده جنجالی آغاز شد و پس از مدتی با بازداشت این پزشک، پرونده وارد فاز جدیدی شد و در نهایت کیفرخواست این پرونده فروردین سال ۹۶ صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد.
چهار جلسه برای رسیدگی به این پرونده در شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان آذربایجان شرقی برگزار شد و در نهایت ۲۹ اسفند ماه سال ۹۶، رأی پرونده که قصاص متهم بود صادر شد و سرانجام حکم صادره در این خصوص از سوی دیوان عالی کشور نقض شد و پرونده به دلیل نقص تحقیقات به شعبه رسیدگی کننده دادگاه بدوی اعاده شد.
دو جلسه دادگاه در رسیدگی دوباره به این پرونده از اسفند سال گذشته تا خردادماه سال جاری در شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان آذربایجان شرقی برگزار شد. این دادگاه نسبت به درخواست اولیای دم همسر متهم، حکم قصاص و نسبت به درخواست پرداخت دیه از سوی اولیای دم مادربزرگ متهم، حکم به پرداخت دیه داد.
انتهای پیام
نظرات