به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه سی ان ان، اوتو وارمبیر یک دانشجوی آمریکایی بود که به اتهام جاسوسی به مدت بیش از یک سال در کره شمالی بازداشت شده بود. وی در سال ۲۰۱۷ میلادی در حالی که در کما بود به آمریکا بازگشت و کمی بعد درگذشت.
هنوز مشخص نیست که این شام چگونه برنامه ریزی شده و یا آیا افرادی دیگری در این مراسم حضور دارند یا خیر.
ریچارد گرینل سفیر آمریکا در آلمان که چند روزی است در واشنگتن است در اوت سال جاری میلادی با فرد و سیندی وارمبیر، والدین این دانشجو در آلمان دیدار کرد.
وی در آن زمان در صفحه اینستاگرام خود نوشت: امروز مادر اوتو وارمبیر را به مادر خودم معرفی کردم. سیدنی بر برقراری عدالت برای خانوادهاش تمرکز کرده و ما آمادهایم تا به او کمک کنیم.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اوایل سال جاری میلادی پس از نشستی با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی اعلام کرد که وی کیم جونگ اون را مسئول مرگ اوتو وارمبیر نمیداند؛ اظهاراتی که خشم مقامات از هر دو حزب را به همراه داشت.
والدین اوتو وارمبیر در پاسخ به این اظهارات ترامپ در بیانیهای نوشتند: ما در جریان روند این مذاکره کاملا محترمانه برخورد کردیم. اما الان باید صریح سخن بگویم. کیم و دولت شیطانیش مسئول مرگ پسر ما هستند. کیم و دولت شیطانیش مسئول ظلمها و رفتارهای غیرانسانی غیرقابل تصوری هستند. هیچ بهانهای نمیتواند این را تغییر دهد.
انتهای پیام
نظرات