• پنجشنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98062109899
  • خبرنگار : 71616

آخرین وضعیت خودروهای مانده در گمرک

آخرین وضعیت خودروهای مانده در گمرک

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با بیان اینکه در حال حاضر به طور کلی بیش از ۶۰۰۰ دستگاه خودرو در گمرک‌ها مانده‌اند، اظهار کرد: روند ترخیص خودروهای وارداتی دپو شده در گمرکها مانند قبل بوده و تغییری در روند آن ایجاد نشده است.

مهدی دادفر در گفت‌وگو با ایسنا افزود: در حال‌ حاضر برای ۸۰۰ دستگاه گواهی‌نامه گمرکی صادر شده، حدود ۱۷۰۰ دستگاه اظهارنامه گمرکی گرفتند و ۲۲۰۰ دستگاه خودرو قبض انبار دارند. لازم به ذکر است ۲۷۰۰ دستگاه نیز تحت نظر مقام قضایی هستند که به طور کلی بیش از ۶۰۰۰ خودرو در گمرک‌ها مانده‌اند.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو خاطرنشان کرد: نامه‌نگاری‌های مختلفی درباره ترخیص خودروهای مانده در گمرک انجام شده اما تاکنون نتیجه‌ای نداشته است. استدلالی وجود دارد که گفته می‌شود مصوبه واردات خودروهای مانده در گمرک یک بار تمدید شده است، اما در چهار ماه نخست دستگاه‌های اجرایی نمی‌توانستند آن را اجرا کنند.

وی خاطرنشان کرد: هماهنگی لازم در آن زمان بین بخش‌های مختلف وجود نداشت. به جرات می‌توان گفت که مصوبه تنها دو ماه امکان اجرا داشت ولی امکان ترخیص ۱۴ هزار خودرو از گمرک در مدت زمان دو ماه تقریبا غیرممکن بوده است.

دادفر درباره موضوع واردات خودرو از مناطق آزاد اظهار کرد: موضوع واردات خودرو از مناطق آزاد نیز اتفاق نخواهد افتاد؛ چراکه برای واردات خودرو تفاوتی میان این مناطق با سایر نقاط وجود ندارد. زمانی که مطلبی قابل حل نیست نگاه‌ها را به سمت دیگر می‌کشانند. همین نکته درباره واردات خودروهای کارکرده نیز وجود دارد. زمانی که نمونه‌های صفر را نمی‌توانیم وارد کنیم، چگونه می‌توان در مورد واردات خودروهای دست دوم صحبت و آن را عملی کرد؟

وی ادامه داد: در صورتی که خودرو کارکرده وارد شود، قیمت‌ها تا نصف مبلغ خودروی صفرکیلومتر کاهش پیدا می‌کند. به طور کلی واردات خودروهای کارکرده‌ عالی است اما افرادی که توانمندی انجام این کار را داشته باشند، وجود ندارند.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در پایان اظهار کرد: آنچه که در حال حاضر برای ما از همه چیز بیشتر حائز اهمیت است، ترخیص خودروهایی است که وارد شده اما به دلایل مختلف ترخیص نمی‌شوند. خودروهای موجود در گمرک اموال مردم است. البته لازم به ذکر است که تمامی خودروهایی که ترخیص شده‌اند، به‌دست مشتریان رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۶-۲۳ ۱۱:۳۶

لطفا از این اقا بپرسید خودروهای مانده در گمرک تا خرداد 97 بوده اند یعنی برج 6 2018 چطور خودروی 2019 در بازار موجود است علت ترخیص نشدن این خودروهای موجود این است که افراد خاص خودروهای دیگر را که میاورند با همین خودروهای موجود ترخیص کنند والا همه این خودروها تا حالا ترخیص شده بود اگر راست میگویید تعداد دقیق ومدل خودروهای مانده در گمرک را اعلام فرمایید

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۳۰ ۱۰:۲۲

سازمان اموال تملیکی میخواهد این خودرو ها را مانند سازمان خصوصی سازی بفروشد یا در جراید زمان مزایده اعلام میشود

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۰۵ ۰۸:۰۳

چرا خبر های جدید چاپ نمیکنید گزارشگر بفرستید واز تعداد خودرو های مانده در گمرک گزارش بگیرید تعداد خودرو های بالای 2500 سی سی چند تا است با واگذاری این خودرو ها به سازمان تملیکی رانت چند هزار میلیاردی به جیب افراد خاص میرود

avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۰ ۰۸:۴۶

تعداد دقیق خودرو های مانده در گمرک که حدود 5500 دستگاه به غیر از 1048 دستگاه را اعلام کنید واز هر برند چند دستگاه است وچه مدل هاییاگر قرار به سپردن این خودرو ها به اموال تملیکی است مردم باید زمان فروش وقیمت این خودرو ها را بدانند تا برای خرید اقدام کنند نه فقط افراد خاص بخرند تا از رانت استفاده کنند

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۷ ۱۵:۵۱

مردم آزاری میکنند. والسلام

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۲ ۰۷:۰۰

3750 خودرو مانده در گمرک را چرا ترخیص نمیکنند چرا هیچ خبر جدیدی منتشر نمیکنید.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۰۷:۳۷

یعنی بعد از 2 سال هنوز خبر جدیدی منتشر نشده که خبرگزاری شما چاپ کند چرا یک گزارشگر به وزارت صمت و گمرکات نمیفرستید تا اخرین امار از خودروهای مانده را منتشر کنند...