• یکشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98061708848
  • منبع : نمایندگی سمنان

استان سمنان رکورددار برداشت آب از منابع زیرزمینی

 استان سمنان رکورددار برداشت آب از منابع زیرزمینی

ایسنا/سمنان استاندار سمنان با اشاره به گستره بالای جغرافیایی و تراکم پایین جمعیت در استان سمنان گفت: پراکندگی بالای جمعیتی هزینه ها در این استان را افزایش می دهد.

به گزارش ایسنا، علیرضا آشناگر در جلسه بررسی مشکلات بخش بیارجمند اظهار کرد: پراکندگی جمعیت در سطح کشور ۴۹  نفر در هر هکتار و در استان سمنان تنها هفت نفر در هر هکتار است و این پراکندگی بالای جمعیت سبب بالا بودن نرخ ارائه خدمات به ساکنان این استان شده است.

وی از سمنان به عنوان ششمین استان پهناور ایران نام برد و افزود: با وجود گستره بالای سرزمینی در این استان، سمنان جز دو استان کم جمعیت کشور است.

این مقام ارشد اجرایی با اشاره به دیگر مشکلات این استان پهناور ادامه داد: یکی از محدودیت های جدی در این استان کمبود آب است که در صورت کم توجهی، این مهم منجر به توقف یا کاهش توسعه ی استان خواهد شد.‌

آشناگر با بیان اینکه سیاست موجود استان، مدیریت منابع آبی موجود و تولید محصولات با کیفیت با کمترین آب خاطرنشان کرد: متاسفانه میزان برداشت آب از منابع زیرزمینی در استان بالاتر از میانگین کشوری است و این درحالی است که میانگین کشوری این شاخص بسیار بالاتر از میانگین های جهانی است.

عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان ادامه داد: متاسفانه استان سمنان با برداشت ۷۷ درصد از منابع زیر زمینی آب، رکورد بیشترین برداشت آب از این منابع ارزشمند را دارد.

وی با بیان اینکه استان چاره ای جز انتقال آب از حوزه های دیگر ندارد گفت: طرح تامین آب از دریای خزر به منطقه فلات مرکزی و توزیع آن از ایوانکی تا فرومد از برنامه های اصلی استان است و لازم است تا حمایت های سیاسی، اجتماعی و اداری از این طرح انجام و هر کس که ذی نفوذ بوده و صاحب رای است در تحقق این هدف بزرگ ما را یاری دهد.

این مقام ارشد اجرایی بر عادلانه بودن فرآیند توزیع اعتبارات تاکید و تصریح کرد: نگاه ما به توسعه استان، یک نگاه متوازن و همه جانبه بوده و تلاش می کنیم تا اعتبارات و امکانات استانی را عادلانه توزیع کنیم.‌

استاندار سمنان با اشاره به اهمیت اجرای پروژه های راهسازی در استان گفت: ۲۰۶ میلیارد تومان از اعتبارات سفر ریاست جمهوری در حوزه راه صرف شده است.‌

وی با اشاره به توجه جدی استان به مناطق محروم و از جمله میامی و بیارجمند افزود: به علت بالا بودن میزان محرومیت در منطقه باید همه مسوولان تلاش کنند تا نقش پشتیبان و معین را برای این منطقه داشته و با تمام داشته هایمان به رشد و توسعه منطقه کمک کنیم.

آشناگر با بیان اینکه بیارجمند نیازمند نگاه ویژه است اضافه کرد: باید برنامه عملی و کاربردی خاصی برای سرعت بخشی به فرآیند رفع محرومیت ها و محدودیت ها در این منطقه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه بیارجمند ظرفیت های خوبی دارد گفت: یکی از اولویت های هشتگانه استان، توسعه کشت های گلخانه ای است که می توان با یک برنامه ریزی مناسب ، این هدف را محقق کرد.‌

وی با بیان اینکه بیارجمند و اقلیم این منطقه برای توسعه کشت گلخانه ای مستعد است اظهار کرد: توسعه کشت گلخانه ای منوط به ارائه مشوق های لازم برای کشاورزان است که آنان را به این روش کشت ترغیب کنیم.‌
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha