• شنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98060904401
  • منبع : منطقه جنوب تهران

توسعه پارک‌های علم و فناوری فراموش شده است

توسعه پارک‌های علم و فناوری فراموش شده است

به گفته ‌استاندار تهران، دولت خود را به تامین امکانات زیربنایی برای توسعه پارک‌های علم و فناوری موظف می‌داند.

‌به گزارش ایسنا، هفدهمین اجلاس سالیانه و جشن برترین‌های پارک فناوری پردیس صبح شنبه با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و استاندار تهران برگزار شد.

انوشیروان محسنی بندپی در این اجلاس بیان کرد: اساسا توسعه دارای ابعاد مختلفی است و مهمترین رکن آن اقتصاد است که در بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری به آن اشاره شده  است.

وی ادامه داد: توسعه اقتصادی به دلیل کند بودن خلاقیت و نوآوری در کشور علیرغم وجود ظرفیت‌های فراوان و استعدادهای فردی در تولید انبوه و تجاری سازی علم به دلیل فقدان نگاه علمی محقق نشده است.

استاندار تهران گفت: هنوز خیلی تا رسیدن به نقطه مطلوب و پیوند صنعت و دانشگاه فاصله داریم و توسعه پارک‌های علم و فناوری می‌تواند یکی از  پیشران‌های توسعه اقتصادی باشد.

بندپی خاطر نشان کرد: راهبرد ما در پارک‌های علم و فناوری توسعه اقتصاد دانش بنیان، تقویت نقاط ضعف بنگاه‌های تولیدی و ایجاد  اشتغال حرفه‌ای که خلاء آن در صنایع خودرو سازی حس می شود، است.

وی یادآور شد: ارتباطات تنگاتنگ بین دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری می تواند تقویت کننده مسیر درست تجاری سازی باشد.

استاندار تهران تصریح کرد: توسعه پارک‌های علم و فناوری مثل خیلی از مشکلات استان تهران فراموش شده است و باید به سمت خصوصی سازی این  پارکها حرکت کنیم.

محسنی بندپی در پایان افزود: دولت خود را  موظف به تامین امکانات زیربنایی برای  توسعه پارک‌های علم و فناوری می داند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha