به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سدان مد، همچنین کامفیل در بیمارانی که به علت وجود بیماریهای خاص، قسمتی از پوست بدن خود را از دست میدهند و یا بخشی از پوست میمیرد و خونرسانی به آن ناحیه انجام نمیشود، نیز کاربرد دارد.
کامفیل را میتوان در زخم بسترهای سطحی که ترشحات کم و یا متوسط دارند نیز استفاده کرد. جهت تعویض کامفیل زمان مشخصی در نظر گرفته نشده است و بسته به میزان ترشحات زخم بایستی اقدام به تعویض پانسمان کرد. توجه کنید که بهترین زمان برای تعویض کامفیل، هنگامی است که سطح روی پانسمان تغییر رنگ داده و پانسمان به لحاظ ترشحات زخم اشباع شده است.
معمولاً در زخمهای کوچک ممکن است تا حداکثر یک هفته نیاز به تعویض نداشته باشیم. حالآنکه در زخمهای بزرگتر و وسیعتر ممکن است هر 2 تا 3 روز نیاز باشد تا پانسمان روی زخم را تعویض نماییم. همچنین توجه کنید که اندازهی پانسمان را طوری انتخاب کنید که حداقل 1 سانتیمتر خارج از تمام لبههای زخم باشد.
کامفیل ها در انواع مختلفی تهیه و تولید میشوند که هم میتوان از آنها بهعنوان پانسمان اولیه روی زخم استفاده کرد و هم میتوان آن را روی پانسمان اولیه قرار داد. یکی از معروفترین برندهای فعال در این زمینه برند کلوپلاست است که از انواع آن میتوان کامفیل مربعی، کامفیل شفاف، کامفیل ضربدری، کامفیل بیاتین و بیاتین آلژینات ساده و نقره دار، بیاتین سوپر و ژل پیوریلون را نام برد.
همچنین دقت کنید که برای خرید کامفیل از فروشگاههای مجاز تجهیزات پزشکی استفاده کرده تا از ضمانت اصل بودن کالا و قیمت مناسب آن اطمینان حاصل کنید.
ویژگیهای پانسمان کامفیل
کامفیل ها معمولاً به شکل توری تولید میشوند تا شما بتوانید از وضعیت زخم خود اطلاع پیدا کرده و تغییرات زخم را بدون برداشتن پانسمان متوجه شوید. علاوه بر این کامفیل بهگونهای طراحی میشود که به دلیل وجود مادهی هیدرو کلوئید در آن، با ادغام با ترشحات زخم، حالت ژلهای به خود میگیرد و فضایی مرطوب را در زیر کامفیل به وجود میآورد تا زخم سریعتر بهبود یابد.
لبههای کامفیل که اغلب نازک طراحیشدهاند، باعث میشوند تا باحالت چسبندگی خود، به پوست اطراف زخم متصل شده و از عبور مواد خارجی به سمت زخم جلوگیری نماید. پانسمان کامفیل همچنین میتواند حفرههای زخم را بهخوبی پرکرده و از بافت و رشتههای عصبی موجود در آن محافظت نماید.
پانسمان کامفیل دارای خاصیت ضد آب بوده و بیمار میتواند به همراه آن به حمام رفته و خود را بشوید. این پانسمان با دارا بودن پلی اورتان در لایهی هیروکلوئید از ورود هرگونه آلودگی و میکروب به داخل زخم جلوگیری کرده و درنتیجه احتمال ابتلا به عفونت را در زخم کاهش میدهد.
پانسمان کامفیل با دارا بودن بافتی نرم و منعطف میتواند در افراد با گروههای سنی مختلف و نیز در هر قسمتی از بدن استفاده شده و راحتی و آسایش ناشی از عدم محدودیت حرکت بهواسطهی پانسمان را، برای بیمار به ارمغان آورد.
علاوه بر موارد ذکرشده این نوع از پانسمان میتواند اصطکاک و آسیب به پوست و زخم را به حداقل رسانده و در هنگام برخورد زخم با لباس یا تشک با وجود بافت نرم کامفیل، بیمار درد زیادی را احساس نکند.
چسب کامفیل برای زخمهای با ترشحات کم تا متوسط کاربرد داشته و بهعنوان پانسمان ثانویه روی ژل پیوریلون و بیاتین آلژینات استفاده میشود.
مزایای استفاده از پانسمان مدرن کامفیل
پانسمانهای سنتی که متأسفانه هنوز هم در برخی موارد و بیمارستانها بهطور گسترده مورد استفاده قرار میگیرند، ویژگیهای پانسمانهای مدرن را نداشته و معایب زیادی دارند. بهطور مثال در هنگام تعویض پانسمانهای سنتی، فیبر و الیاف آنها درون زخم جامانده و برای جدا کردن آنها از روی زخم، بیمار دچار رنجش خاطر میشود.
ویژگی مهم دیگری که پانسمان مدرن کامفیل را از انواع سنتی پانسمان متمایز میسازد، خاصیت ضد آب بودن آن است. پانسمان مدرن کامفیل با خاصیت ضد آب و ضد میکروب بودن، اجازهی عبور آب و میکروبها را به درون محل زخم نداده و به این طریق باعث التیام هر چهبهتر و سریعتر زخم میشود.
همچنین پانسمان مدرن کامفیل به علت فوم های حلقوی موجود در لایهی بیرونی، نرم و منعطف بوده و احساس درد را در هنگام برخورد بیمار با محیط اطراف کاهش داده و در نتیجه برای بیمار رضایتمندی را به همراه خواهد داشت. این پانسمانهای مدرن علاوه بر نرم بودن و خواص ضد فشاری آنها که درد را در محیط اطراف زخم پخش میکنند، قابل برش زدن بوده و بیمار یا پرستار میتواند بر اساس اندازهی زخم، آن را برش داده و استفاده نماید.
این نوع از پانسمان با پوست و زخم سازگاری مناسبی داشته و به لحاظ خرید و قیمت بسیار مقرونبهصرفه میباشد. البته توجه کنید که برای خرید پانسمان کامفیل بهتر است از طریق فروشگاههای تجهیزات پزشکی معتبر نظیر فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی سدان که نماینده رسمی پانسمان کامفیل استفاده کرده تا خریدی امن و راحت را تجربه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات