• شنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98060200429
  • خبرنگار : 71477

پاکستان درخواستش برای مداخله سازمان ملل در کشمیر را تکرار کرد

پاکستان درخواستش برای مداخله سازمان ملل در کشمیر را  تکرار کرد

پاکستان نامه‌ دیگری برای کمیسیونر عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر ارسال کرده و خواستار مداخله سازمان ملل برای پایان دادن به بحران‌های انسانی در کشمیر تحت کنترل هند شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای گفت: شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان در نامه‌ای به طور مفصل بر پیامدهای تصمیم هند برای لغو وضعیت ویژه جامو و کشمیر در تاریخ ۵ اوت سال جاری میلادی تاکید کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: قریشی در این نامه ضمن ابراز نگرانی نسبت به افزایش درد و رنج‌های انسانی و نقض ممتد حقوق اساسی و اولیه مردم کمشیر تاکید کرد که اقدامات هند نقض منشور سازمان ملل، قطعنامه‌های مرتبط شورای امنیت، قوانین بین المللی و تعهدات رسمی هند است.

در این بیانیه افزوده شده: وزیر امور خارجه پاکستان تاکید دارد که ضروری است جامعه جهانی از جمله سازمان ملل از هند بخواهند تا اقدامات یکجانبه خود را متوقف، منع آمد و شد و دیگر اقدامات سخت و بیرحمانه را لغو و حقوق اساسی مردم کشمیر را احیا کند.

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: چهارم اوت سال جاری میلادی شاه محمود قریشی نامه‌ای به میشل باچله، کمیسیونر عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر نوشت و در تاریخ ۸ اوت نیز گفت و گوی تلفنی با او در خصوص مسئله کشمیر داشت.

این نامه همچنین با اعضای شورای امنیت سازمان ملل و مجمع ملی نیز به اشتراک گذاشته شد.

از تاریخ ۱۹۵۴ تا ۵ اوت ۲۰۱۹ میلادی جامو و کشمیر تحت قانون اساسی هند از وضعیت ویژه‌ای برخوردار بود که به آن اجازه می‌داد تا قوانین خود را اجرا کند. این مفاد ویژه همچنین از قانون حق شهروندی این منطقه حفاظت می‌کرد که به خارجی‌ها اجازه نمی‌داد در این منطقه سکنی گزیند و زمین بخرند تا به این ترتیب از هویت مذهبی، فرهنگی و قومی ویژه جامو و کشمیر حفاظت شود.

هند و پاکستان هر دو بخش‌هایی از کشمیر را تحت کنترل دارند اما بر کل آن نیز ادعای مالکیت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha