• جمعه / ۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۲۰:۲۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98060100213
  • خبرنگار : 71635

رئیس سازمان نظام پزشکی:

هجوم سازمان‌یافته به سمت جامعه پزشکی، به ضرر سلامت مردم است

هجوم سازمان‌یافته به سمت جامعه پزشکی، به ضرر سلامت مردم است

رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به برخی هجمه‌ها علیه جامعه پزشکی که آنها را «سازمان‌یافته» می‌داند، گفت: قطعا ما هم خالی از اشکال نیستیم اما گاه شاهد هستیم مناظره‌هایی مانند مناظره‌های ۱۰ سال پیش در تلویزیون پخش می‌شود و بدون داشتن اطلاعات تخصصی، درباره افزایش ظرفیت‌های پزشکی دانشگاه‌ها اظهارنظر می‌کنند و پس از آن، این موضوع ظرف مدت کوتاهی در مجلس شورای اسلامی نیز مورد بحث قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا ظفرقندی در همایش بزرگداشت روز پزشک که جمعه شب (یکم شهریور) در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با تبریک این روز به جامعه پزشکان گفت: هر جامعه‌ای بر دو ستون استوار است؛ اول امنیت و دوم سلامت، که در صورت تزلزل هر کدام از این دو ستون، جامعه نیز متزلزل می‌شود.

وی جامعه پزشکی را جامعه‌ای فداکار توصیف کرد و با تاکید بر لزوم قدردانی از این قشر، افزود: ما باید از این جامعه حفاظت کنیم، چراکه سرمایه عظیم انسانی هستند.

ظفرقندی با اشاره به اقدامات انجام‌شده توسط جامعه پزشکان در دوره جنگ تحمیلی تصریح کرد: پزشکان در این دوره ایثارگرانه فعالیت کردند. البته این تنها سخن من نیست، بلکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز به این مورد اشاره کرده بودند. خاطرم هست ایشان فرمودند در دوره جنگ، تنها حوزه‌ای که خیال ما از تمام جهات بابت آن راحت بود، حوزه پزشکی بود.

وی با اشاره به اقدامات پزشکان در حادثه سیل اخیر نیز ادامه داد: حوزه پزشکی در این زمینه نیز گل کاشت و نشان داد که همواره در کنار مردم است و آمادگی برای کاهش غم و درد مردم را دارد. بهترین زمان برای ما پزشکان، هنگام شفا گرفتن بیماران است.

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: می‌دانیم گاهی عده‌ای با جهت‌گیری خاص اقدام به صدمه زدن به اعتماد جامعه نسبت به پزشکان می‌کنند. این افراد باید بدانند که کار آنها به ضرر سلامت مردم خواهد بود. به عنوان مثال، آقایی به تلویزیون می‌آید و بدون تخصص اقدام به اظهارنظر درباره ظرفیت‌های پزشکی می‌کند و پس از آن کمتر از دو هفته بعد این موضوع به مجلس شورای اسلامی کشیده می‌شود. همه اینها نشان از هدف‌دار بودن این دست اقدامات دارد.

وی افزود: در سال ۸۸ ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی ۲۲ هزار نفر بود که امسال این عدد به ۴۸ هزار نفر رسید و این نشان‌دهنده رشد ۱۱۷ درصدی ظرفیت‌های پزشکی است. تا سال ۱۴۰۴ در حوزه ظرفیت‌های پزشکی در برخی بخش‌ها به تعادل و در بخش دیگر به مازاد می‌رسیم. باید توجه شود که اگر کمیت‌ها بدون توجه به زیرساخت‌ها و نیاز جامعه افزایش یاید، کیفیت کاهش خواهد یافت و دیگر، انتظاراتی که از جامعه پزشکی دارید تأمین نمی‌شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی افزود: این هجوم به جامعه پزشکی منجر به سرمایه‌سوزی می‌شود و اعتماد مردم از این جامعه سلب خواهد شد.

ظفرقندی در پایان با تاکید بر اینکه "قطعاً در مواردی جامعه پزشکی نیز با مشکلاتی روبرو است"، گفت: البته ما به دنبال آن هستیم که این مشکلات درون خود جامعه پزشکی حل شود و بتوانیم اهداف بزرگمان را دنبال کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha