• یکشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98052712978
  • خبرنگار : 71606

خیابان‌های قطر آبی می‌شوند

خیابان‌های قطر آبی می‌شوند

قطر برای پایین آوردن درجه حرارت آسفالتِ خیابان‌ها، اقدام به رنگ کردن آنها کرده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه قطری "الرایه" در این باره نوشت: دفتر امور عمومی قطر با همکاری یک شرکت ژاپنی یک طرح آزمایشی برای خنک کردن خیابان‌های مرکزی دوحه با رنگ‌آمیزی آنها به رنگ آبی را آغاز کرده‌اند.

سعد الدوسری، مهندس این پروژه اظهار داشت: دمای آسفالت تیره ۲۰ درجه بالاتر از دمای واقعی است، زیرا رنگ سیاه گرما را جذب می‌کند، بنابراین تصمیم گرفته شد تا برخی از خیابان‌های مرکزی به رنگ آبی رنگ شود تا دمای آسفالت ۱۵-۲۰ درجه کاهش یابد.

این طرح آزمایشی از بازار قدیمی سوک الوکیف، خیابان عبدالله بن جاسم که در یکی از جاذبه های اصلی شهر دوحه واقع هستند و تقریبا هیچ فضای سبز در آنها وجود ندارد و در تابستان دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد، آغاز شده است.

به گزارش اسپوتنیک، الدوسری افزود: تغییرات دما در خیابان‌های به رنگ آبی به مدت یک سال و نیم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۱۰:۴۶

یعنی اگر دمای هوا ۲۰ درجه باشد و آسفالت را آبی کنیم، دما تبدیل به صفر درجه می‌شود؟!

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۲۳:۴۵

جالبه که هنوز توی ایران از سنگ های و مصالح تیره رنگ در نمای ساختمان ها استفاده می شود.