سردار حسن مهری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ساماندهی فعالیت مسافربرهای شخصی در اطراف فرودگاهها، اظهار کرد: در مورد تاکسیهای اینترنتی مانند اسنپ و تپسی و ... برنامهای نداریم و چیزی هم در این خصوص به ما گفته نشده است، چرا که عمدتا این خودروها در خارج از فرودگاه بوده و اگر مسافر خودش درخواست کند، این افراد برای انتقال مسافر وارد فرودگاه شده و پس از سوار کردن مسافر خارج می شوند.
وی با اشاره به فعالیت مسافربرهای شخصی، اظهار کرد: اما گروهی از مسافربرها هستند که برای مسافران و شهروندان ایجاد مزاحمت می کنند و در بسیاری از موارد دیده شده که این رانندگان خودروی خود را در محل های اطراف فرودگاه پارک کرده و با حضور در ترمینال ها اقدام به مسافرگیری میکنند و متاسفانه در بسیاری از موارد دیده شده که ساک مسافر را از ترمینال برداشته و به زور قصد دارد او را سوار برخودروی خودشان کنند که این موضوع نارضایتی بسیاری از مسافران و شهروندان را به دنبال داشته است.
فرمانده پلیس فرودگاههای کشور با بیان اینکه برخی از مسافربرهای شخصی با توقف در محلهای غیرمجاز در ترافیک نیز اخلال ایجاد می کنند، خاطرنشان کرد: در مواردی نیز مشاهده شده که برخی از این مسافربرها اقدام به سرقت وسایل و ایجاد مزاحمت برای مسافران کرده اند که در همین راستا در هماهنگی با مقام قضایی با این افراد برخورد میشود.
به گفته سردار مهری، بیشترین مشکل در مورد این مسافربرها در فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی(ره) وجود دارد که برابر دستور قضایی با اینها برخورد میشود.
فرمانده پلیس فرودگاه های کشور در مورد اینکه چه برخوردی با این افراد خواهد شد، گفت: در مرحله اول به این مسافربرها تذکر می دهیم، در مرحله دوم خودرویشان به مدت یک هفته توقیف شده و اگر دوباره در محدوده فرودگاه رویت شوند نسبت به برخوردهای قضایی نیز با آنان اقدام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات