• شنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98052612451
  • خبرنگار : 71565

اسماعیلی: نبود آموزش کاربردی در دانشگاه‌ها یک معضل است

اسماعیلی: نبود آموزش کاربردی در دانشگاه‌ها یک معضل است

نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم ارتباط سازنده میان بخش صنعت و دانشگاه عنوان کرد: نبود آموزش کاربردی در دانشگاه‌ها یک معضل است.

به گزارش ایسنا، داریوش اسماعیلی نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: حرکات دیوانه‌وار ترامپ رو به فزونی است. بعد از نقض تعهدات بین‌المللی و برجام در راستای تشدید تحریم‌ها مقامات نظام جمهوری اسلامی را از جمله وزیر امور خارجه کشورمان تحریم کرد که این خود حاصل آشفتگی سیاسی وی است. از سویی درخواست مذاکره مطرح می‌کند و از سوی دیگر وزیر خارجه ما را تحریم می‌کند که این خود از دیگر دلایل دیوانگی او است. ما در جنگ نظامی یعنی در مقاومت هشت ساله پیروز شدیم و اکنون در جنگ اقتصادی نیز به پیروزی خواهیم رسید.

وی افزود: رسیدن به این پیروزی نیازمند درک مشترک تمام مسئولان نظام از اوضاع داخلی و خارجی است. برخی مسئولان پیش‌تر عنوان می‌کردند رفع مشکلات اقتصادی فقط راه حل سیاسی دارد ولی اکنون تمام مسئولان به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه موثر و راه نجات کشور مقاومت و اتکا به نیروهای داخلی است.

نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: اقدامات اخیر آقای رئیسی شجاعانه و عادلانه بود. این اقدامات که در برخورد با فساد آغاز شده است منشأ امیدبخشی به مردم است که ما درخواست داریم این اقدامات تداوم پیدا کند. عدم ارتباط سازنده صنعت و دانشگاه و نبود آموزش کاربردی در دانشگاه‌ها یک معضل است. باید در جهت کاربردی شدن دروس دانشگاهی اقدام شود که من در این خصوص دو پیشنهاد دارم. اول اینکه حداقل ۳۰ درصد دروس کارشناسی عملی باشد و از سال دوم دوره دانشجو تحت راهنمایی مکلف به کارورزی در مدت سه سال به واحدهای تولید و بازرگانی معرفی شود. دوم اینکه فارغ‌التحصیلان در نظام‌های مهندسی عضو شده و دوره‌های عملی را بگذرانند.

اسماعیلی تأکید کرد: وابستگی بودجه به نفت از مصیبت‌های نظام بودجه‌ریزی است. یکی از فرصت‌هایی که تحریم‌های خصمانه آمریکا برای ما ایجاد کرد خلاصی از این بلا است. بخش معدن می‌تواند جایگزین نفت باشد ولی علیرغم پیگیری‌های مجلس و وزارت صنعت این مهم از سوی مراجع دیگر مانند سازمان برنامه و بودجه مورد توجه نبوده است. بخش زیادی از نقدینگی کشور می‌تواند جذب بخش معدن باشد که این خود نیازمند برنامه‌ریزی است.

وی در پایان با اشاره به حوزه انتخابی خود سرعت بخشیدن به ساخت و تکمیل پروژه‌های درمانی، ارتباطی و مواصلاتی حوزه انتخابی خود را خواستار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha