• شنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98051909536
  • منبع : نمایندگی فارس

شیراز به شبکه شهرهای یادگیرنده یونسکو پیوست

شیراز به شبکه شهرهای یادگیرنده یونسکو پیوست

طی مراسمی با حضور وزیر علوم و دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، گواهی پیوستن شیراز به شبکه شهرهای یادگیرنده یونسکو تقدیم شهردار این کلانشهر شد .

به گزارش ایسنا، شیراز در کنار شهرهای بهبهان، کاشان، مشهد، اراک و شهر جدید هشتگرد جزو شهرهایی است که از سوی یونسکو به شبکه شهرهای یاد گیرنده در جهان پیوست .

حجت‌الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران در مراسم اهدای گواهی پیوستن شهرها به شبکه شهرهای یادگیرنده  یونسکو به شهرداران شهرهای بهبهان، کاشان، یزد، مشهد، اراک، شیراز و شهر جدید هشتگرد با تقدیر از کسانی که در راه ثبت شهرهای یادگیرنده تلاش کردند، اظهار کرد: امروز سه شهر دیگر به مجموعه شهر یادگیرنده اضافه می‌شود و هفت شهر از ایران در مجموع در جمع شهرهای یادگیرنده یونسکو قرار گرفت .

وی یادآور شد: امروز 3.5 میلیارد شهروند در دنیا وجود دارد  که در آینده این رقم به ۵ میلیارد تن می‌رسد .

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران عنوان کرد:  برای حل چالش های شهری، جایگاه شهرداری‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ در گذشته اگر شهرداری‌ها متولی زندگی شهری بودند اکنون متولی جان و روح و جسم مردم هستند. شهرهای ایران به شهرهای اجتماعی و فرهنگ شهر تبدیل می‌شوند و این مهم برای تعالی روح فرهنگ و آموزش امری ضروری است .

ایوبی با بیان اینکه یکی از کاربردهای علم برای مقابله با چالش‌هاست، عنوان کرد: در تعالیم اسلامی برای کسب علم سفارش شده و علم برای زندگی و منفعت جامعه است .

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران با اشاره به اثرگذاری فرهنگ در جمع معضلات شهری افزود: امروز بسیاری از مشکلات شهری همچون جمع آوری پسماندها و زباله‌ها، با فرهنگ سازی و استفاده از علم قابل حل است .

وی تاکید کرد: در شش سال گذشته چهار شهر ایران به عنوان شهرهای یادگیرنده ثبت شدند. بهبهان، کاشان، اراک، شیراز  شهرهایی هستند که پیش تر به عنوان شهر یادگیرنده به ثبت رسیدند .

ایوبی گفت: سال گذشته اهتمام ویژه‌ای شد و در کمیسیون ملی یونسکو- ایران پرونده‌های متعددی را پیگیری کردیم و در یک سال شهرهای مشهد، یزد و شهر جدید هشتگرد را به کاروان شهرهای یادگیرنده اضافه کردیم .

وی با تقدیر از شهرداران و شورای شهر و کارشناسان همراه در ثبت شهرها در جمع شهرهای یادگیرنده عنوان کرد: ما در کمیسیون ملی برای گرفتن امتیازات و کرسی‌ها و نام و نشان‌ها بسیار تلاش می‌کنیم و نباید تصور کرد با گرفتن این برندها کار تمام شده چراکه این آغاز راه است، کار اصلی ما شروع شده و شهر  یادگیرنده آغاز یک کار است؛ ما در ایران باید برفراز شهرهای یادگیرنده باشیم .

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران خاطرنشان کرد: خوشبختانه اخیرا آنچه در یونسکو از آموزش فراگیر و شهرهای یادگیرنده می‌شنویم ممکن است برای غرب حرف جدیدی باشد اما برای جهان اسلام حرف جدیدی نیست و آموزه‌های دینی و فرموده‌های پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه علم باید برای زندگی باشد و منفعت داشته باشد و تاکیدات ائمه اطهار (ع) برای ما مسلمانان و شیعیان سخنان دیرآشنایی است .

ایوبی عنوان کرد: خوشبختیم بازگشت به آموزه‌های دینی را امروز در پیام‌های سازمان‌های جهانی مانند یونسکو نیز می‌بینیم. به عنوان پایگاه اصلی جهان اسلام باید سعی کنیم آموزه‌های پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار(ع) را به اجرا بگذریم .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha