• سه‌شنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98051507601
  • خبرنگار : 71467

کدام دستگاه‌ها حقوق کارکنان را اعلام کردند؟

کدام دستگاه‌ها حقوق کارکنان را اعلام کردند؟

گرچه سازمان اداری و استخدامی بارها اعلام کرده که قوه مجریه و بعد از آن قوه مقننه اطلاعات مربوط به حقوق کارکنان خود را در سامانه حقوق و مزایا بارگذاری کرده و از عدم ورود اطلاعات قوه قضائیه و برخی دستگاه‌های دیگر انتقاد می‌کند، اما تاکنون هیچ شفاف‌سازی در رابطه با اینکه کدام دستگاه دولتی حقوق کارکنان را اعلام کرده نداشته است، آن‌هم در حالی که گفته می‌شود برخی از دولتی‌ها در این زمینه مقاومت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، سازمان ادارای و استخدامی مسئول راه‌اندازی سامانه حقوق و مزایا بوده و طبق تکلیف قانون برنامه ششم توسعه از ابتدای سال گذشته سازوکار ورود اطلاعات حقوق کارکنان دستگاه‌های تعیین شده در قانون فراهم شد.

اما با وجود گذشته بیش از یک سال از این ماجرا انصاری - رئیس سازمان اداری و استخدامی - بارها اعلام کرده که قوه مجریه اولین گروه از دستگاه‌های مکلف به بارگذاری اطلاعات حقوقی بوده و بعد از آن به مرور دستگاه‌های زیر مجموعه قوه مقننه وارد شده‌اند و البته  همواره تاکید داشته که قوه قضائیه و برخی دستگاه‌ها مانند صدا و سیما و نهادهای زیرمجموعه رهبری تاکنون اطلاعات حقوقی خود را وارد نکردند.

با وجود این که عدم ورود قوه قضائیه و مجموعه‌های مورد اشاره سازمان اداری و استخدامی خود جای سوال دارد و قابل توجه است، اما این که در مورد قوه مجریه یا مقننه کدام دستگاه‌ها تاکنون اطلاعات خود را بارگذاری کرده‌اند نیز شفاف نشده است.

این در حالی است که اطلاعات دریافتی از این حکایت دارد در بین خود دولتی‌ها هم دستگاه‌های هستند اطلاعات حقوقی آنها به سامانه حقوق و مزایا وارد نشده و شفاف نیست و در مقابل این تکلیف قانونی مقاومت می‌کنند، ولی سازمان اداری و استخدامی تا کنون به این موضوع اشاره‌ای نداشته است.

در مورد شفاف شدن وضعیت سامانه حقوق و مزایا، رئیس سازمان اداری و استخدامی وعده ارائه گزارش را داده است، اما عملی نشده است. وی البته درهفته‌های اخیر گفته بود که گزارشی به هیات دولت ارائه و در مورد آن بلافاصله اطلاع رسانی می‌کند که این هم تاکنون محقق نشده است.

این در حالی است که طبق تنها گزارش آماری که سازمان اداری و استخدامی در دی‌ماه سال گذشته اعلام کرد در حالی که باید ۳۹۴۶ دستگاه اطلاعات حقوقی کارکنان را در سامانه وارد کنند حدود ۱۶۸۳ دستگاه کاربران خود را تعریف و بیش از ۲۰۰۰ دستگاه ورود نکرده بودند.

طبق ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه مقامات، رؤسا، مدیران کلیه دستگاه‌های اجرایی شامل قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی اعم از وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دولتی، شرکت‌های بیمه دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی، مؤسسات عمومی، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، مجلس، شورای نگهبان قانون اساسی، بنیادها و موسساتی که زیر نظر ولی فقیه اداره می‌شوند و همچنین دستگاه‌ها و واحدهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است اعم از اینکه قانون خاص خود را داشته یا از قوانین و مقررات آن تبعیت می‌کنند نظیر وزارت جهاد کشاورزی، شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، سازمان بنادر و کشتیرانی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، صدا و سیما، ستاد اجرایی و قرارگاه‌های سازندگی و اشخاص حقوقی وابسته به آنها، اشخاص و دستگاه‌هایی هستند که باید اطلاعات حقوق و دستمزد خود را در این سامانه ثبت کنند؛ به نحوی که میزان ناخالص پرداختی به هر یک از افراد مشخص باشد و امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی و عمومی مردم فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۵-۱۵ ۱۲:۱۹

باسلام و خسته نباشید ، یکی از مواردی که بهش پرداخته نشده بحث اینفلوئنسرهای اینستاگرامی هست که بابت تبلیغات میلیون ها تومان درآمد دارند و حتی یک هزار تومانی مالیات نمی پردازند ، در صورتی که در تمامی کشورهای پیشرفته علاوه بر اینکه اینفلوئنسر ( سلبریتی و غیر سلبریتی ) باید از هشتگ تبلیغات استفاده بکنه بر روی درآمد هاشون باید مالیات بپردازند ، اینفلوئنسر ها حتی اگر محصولی و یا خدماتی رو هدیه گرفته باشند و تبلیغ کرده باشند باید بر اساس ارزشش مالیات پرداخت کنن ! چه برسه به اینکه بابت تبلیغات هزینه ایی گرفته باشند که باید حتما مالیات رو پرداخت کنن ! باید قبول کنیم که اینفلوئنسری هم یک شغل محسوب میشود و باید شامل مالیات شوند ، در صورتی که ایران به بهشت مالیاتی برای این عزیزان تبدیل شده است و این مصداق بارز بی عدالتی و بی انصافی است که بنده باید مالیات بدم و این عزیزان خیر ! چطور سازمان بازرسی و مالیاتی وورود نمیکنه تا ببینه این افراد چگونه به یکباره خانه خریدن ( افرادی که در مثلا دیجی کالا کار میکردن و به قدری از اینفلوئنسری درآمد داشتن که منزل خریدن و یکی از همین استارت آپ ها هم خونشون رو بازسازی کردن این تنها یک نمونه هست ! یا فردی مثل ص.ب مه بابت پست ها و استوری و .. میلیونی درآمد داره ، ... و چون از ایران درآمد داره نه در آمریکا مالیات پرداخت میکنه و نه در آیران مثال خیلی هست ! و من به عنوان یک شهرونئ میخوام یکی از مسئولین به بنده پاسخ بده چرا از این افراد مالیات گرفته نمیشه ! کل بحث بنده این هست که باید ، قوانینی باشه برای کسب و کار های دیجیتال ، باید مالیات پرداخت بشه ، باید از فردی که به یکباره حسابش پر پول میشه و خونه میخره و ... پرسید از کجا این پول رو آوردی ؟ چرا باید این خلا در قوانین مالیاتی باشه که این افراد فرار مالیاتی داشته باشن ؟ و این غیر از اینکه اجرای عدالت هست در حق اشخاصی که مالیات پرداخت میکنن ، مثل تمام کشور های توسعه یافته پول این مالیاتها صرف آبادانی کشور میشه ! خواهش میکنم به این مسئله ورود کنید و خودتون با کشورهای پیشرفته مقایسه بفرمایید ! با تشکر از زحمت شما