• سه‌شنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۵:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 98051407127
  • خبرنگار : 71533

اکرمی: در کشور تحزب و تشکل قوی نداریم

اکرمی: در کشور تحزب و تشکل قوی نداریم

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: ما در کشورمان تحزب و تشکل قوی نداریم و در نتیجه این افراد هستند که خود را به عنوان جریان‌ها مطرح می‌کنند، وگرنه واقعا جریان اصلاح طلب، اصولگرا و مستقلین وجود ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که در شرایط فعلی احتمال شکل گیری جریان سوم در انتخابات مجلس آینده چقدر محمتل است؟ اظهار کرد: در همه جای دنیا تفاوت افکار و نظرات وجود دارد و این موضوع که افکار سیاسی و اجتماعی مختلف باشد یک امر طبیعی است، اما در کشور ما معیار و ملاک عمل قانون اساسی و تبعیت از نظرات رهبری به عنوان فصل الخطاب است.

وی ادامه داد: ما باید خود را با این دو اصل مهم تطابق دهیم، اما چون در کشور ما تحزب و تشکل قدرتمند نداریم افرادند که دور هم جمع می‌شوند.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه در ایران جریان‌ها نیستند که تصمیم می‌گیرند، بلکه افراد هستند که نام جریان بر خود می‌گذارند اظهار کرد: این افراد هستند که  دور هم جمع می‌شوند. یکی اسم خود را اصلاح طلب و دیگری اصول گرا می‌نامد و برخی هم معتقدند مستقل هستند. اما صرفا افراد هستند که در این زمینه تاثیرگذار عمل می‌کند و گرنه واقعا جریان اصلاح طلب، اصول گرا و مستقلین وجود ندارد.

اکرمی با اشاره در پیش رو بودن انتخابات اسفند 98 اظهار کرد: در انتخابات آتی هم اولا در کشور شهرهایی داریم که تک نماینده هستند و شهرهای بیش از دو نماینده ندارند که در این مناطق که عمده حوزه‌های انتخابیه را تشکیل می دهند جریان‌ها نیستند پیام‌های سیاسی چندان مطرح نیستند، بلکه رقابت بین اقوام و قومیت‌هاست.

وی تاکید کرد: بعد از آن می‌ماند شهرهای بزرگ که 5 تا 30 نماینده دارند که در آن مناطق نیز می‌توان از تاثیر جریان‌های سیاسی سخن گفت، اما قاطبه حوزه‌های انتخابیه در مجلس چون تک نماینده یا دارای دو نماینده است و بیشتر مسائل خود آن حوزه انتخابیه در گزینش افراد اهمیت دارد، نمی‌تواند جناح بندی‌های سیاسی را در آن جا خیلی جدی گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۵-۱۵ ۰۹:۴۹

با سلام تفرقه و حزب و حزب بازی بس است. احزاب برای کشورهای بیگانه است که دینشان از سیاست جداست.و کاری به دین ندارند. مادارای حکومت اسلامی و دینی هستیم. همه ما باید اطاعت از ولی فقیه و نایب امام زمان(عج) سرمشق کارمان باشد.البته اختلاف سلیقه یک امر طبیعی است و موجب پیشرفت. این گروه گروه بازیها وتفرقه بلای جان ماشده است.