• شنبه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98051205815
  • خبرنگار : 71595

مالک جدید در کار نیست؛ نساجی با مالکان قبلی ادامه می‌دهد

مالک جدید در کار نیست؛ نساجی با مالکان قبلی ادامه می‌دهد

رییس هیات فوتبال مازندران اعلام کرد که باشگاه نساجی قائمشهر بار دیگر تحت مالکیت فرهاد صنیعی‌فر و رضا حدادیان به کارش ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، پس از جلسات پی در پی میان مالکان باشگاه نساجی قائمشهر و مسوولان استان مازندران در نهایت تصمیم بر این شد که مالکان قبلی باشگاه یعنی فرهاد صنیعی‌فر و رضا حدادیان بر سرکار خود برگردند و این تیم دوباره تحت مدیریت آن‌ها به فعالیتش ادامه دهد.
غلامرضا بهروان، رییس هیات فوتبال مازندران در گفت‌وگو با ایسنا این خبر را تایید و دلیل آن را عمل نکردن مالک جدید به تعهداتش اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، پس از پایان لیگ برتر فوتبال در فصل گذشته و پس از کش و قوس‌های فراوان، مالکان باشگاه نساجی تصمیم گرفتند تا مالکیت باشگاه را واگذار کنند. بر همین اساس محمد اژدری برای خریدن باشگاه اقدام کرد  و مدتی هم تیم تحت مدیریت او به فعالیت پرداخت اما هر روز خبری درباره توافق نکردن مالکان جدید و قدیم به بیرون درز می‌کرد. مالکان قبلی باشاه می‌گفتند اژدری در پرداخت مبلغ تعیین شده برای خرید نساجی کوتاهی کرده و چک‌هایش برگشت خورده است. از طرفی اژدری هم مدعی بود بر سر بدهی‌های باشگاه با صنیعی‌فر به اختلاف خورده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha