به گزارش ایسنا، دکتر مهدی فتحی امروز در سمینار بزرگ هیپنوتیزم و روان که در تالار رودکی دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: در مغز چه اتفاقی میافتد که هیپنوتیزم میتواند این بیدردی را ایجاد کند؟ باید این کانون را شناسایی کرد تا بعد بتوانیم با تحریکاتی از آن استفاده کنیم. شروع این کار از مشهد بوده است.
وی در خصوص کنگره آسیایی هیپنوتیزم که قرار است در مهرماه امسال در مشهد برگزار شود، گفت: ۸۰ سخنران و ۲۰۰ نفر شرکتکننده خارجی از ۲۴ کشور در ۲۳ تا ۲۶ مهرماه در این کنگره حضور پیدا میکنند که در سطح کلاس جهانی است. ما از ۸۰۰ سال قبل هیپنوتیزم داریم که میتوان آن را در اشعار فردوسی، نظامی و مولوی مشاهده کرد. این کنگره اولین کنگره هیپنوتیزم آسیا است که شاکله آن با مرکزیت مشهد ایجاد میشود، ۳ سال با ایران است و بعد به چین واگذار میشود. این افراد شان شما را پذیرفتند که به مشهد آمدند.
رئیس انجمن آسیایی هیپنوتیزم بیان کرد: تیمها و افرادی از اتریش، ارمنستان، دانمارک، چین، فرانسه، آلمان، سوئیس، ایتالیا، نروژ، هند، اندونزی، ژاپن، مکزیک، اروگوئه، لهستان، سوییس، سوئد، ترکیه، آفریقای جنوبی و اروگوئه در این کنگره حضور دارند. سخنرانیها به زبان انگلیسی است، اما همه ترجمه همزمان دارند. کارگاهها ترجمه فارسی دارد و به صورت عملی ارائه میشود.
وی گفت: اگر لحن و ادبیات هیپنوتیزمی خشن باشد، اتفاقی رخ نمیدهد. هیپنوز اثر شبه دارو ایجاد میکند که بیدردی را در جراحی به وجود میآورد. هیپنوتیزم اصلا متافیزیک نیست. ما در فضای هیپنوتیزم با انحراف توجه کار داریم و آن را جهت میدهیم. ما انفکاک ذهنی را هدایت میکنیم تا حال درمانی ایجاد شود.
انتهای پیام
نظرات