به گزارش ایسنا، هفتمین جلسه کمیسیون کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار با حضور پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر اعضای کمیسیون برگزار شد.
در ابتدای جلسه صالحی ضمن تببین نقش و جایگاه کانونها در توسعه و نفوذ فناوری در صنعت اظهار کرد: در دوره جدید فعالیت این تشکل، معاونت علمی و فناوری با شناسایی حوزههای تاثیرگذار و دارای اولویت در کشور تاسیس کانون را با محوریت بخش خصوصی و حضور تمام بازیگران کلیدی پیگیری میکند.
سپس مجدالدین، مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار، گزارشی از عملکرد ۹ کانون در حال فعالیت به اعضای کمیسیون ارائه داد. در ادامه پس از تشریح تغییرات صورت گرفته در دستورالعمل اجرایی افتتاح، راهبری و نظارت بر کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار، ویرایش جدید این دستورالعمل پس از دریافت نظرات و پیشنهادات سایر اعضای کمیسیون مورد تایید قرار گرفت.
در ادامه این جلسه موضوع ۳ کانون متقاضی تاسیس با حضور نمایندگان هیات موسس آنها در کمیسیون بررسی شد و در نهایت اعضای کمیسیون ضمن تاکید بر تقویت ترکیب هیات موسس و حضور تمام بازیگران بالاخص شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها در حوزههای مورد بحث، با صدور موافقت اولیه جهت تاسیس کانونهای "پسماند و بازیافت"، "سلولز و مشتقات سلولزی" و "گردشگری" موافقت کردند.
بر اساس این گزارش، کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار با مشارکت و حضور نمایندگان ارکان اصلی چرخه اقتصاد دانشبنیان همچون مجامع دانشگاهی و پژوهشی، مراکز صنفی و حرفهای، بنگاهها، متقاضیان فناوری و نوآوری و نمایندگان بخشهای دولتی و حاکمیتی در یک زمینه تخصصی مشخص در قالب یک تشکل غیردولتی و غیر تجاری و با تصویب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت میکنند.
انتهای پیام
نظرات