• دوشنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 98050703424
  • خبرنگار : 71533

سردار جلالی: مقابله با نفاق در فضای‌ مجازی از «مرصاد» سخت‌تر است

سردار جلالی: مقابله با نفاق در فضای‌ مجازی از «مرصاد» سخت‌تر است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه منافقین دست پنهان آمریکا در «جنگ شناختی» علیه ملت ایران هستند، گفت: به نظر من مقابله با این مدل نفاق جدید در فضای مجازی سخت­‌تر از پیروزی در «عملیات مرصاد» است.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی، در مراسم بزرگداشت شهدای عملیات مرصاد، با اشاره به اینکه برای تحلیل عملیات مرصاد، باید به ریشه‌­‌های آن رجوع کنیم، گفت: در نیمه پایانی جنگ راهبرد اصلی کشور این بود که ایران بتواند بر بخشی از خاک عراق مسلط شود تا در مذاکرات سیاسی جهت دریافت خسارات کشور دست برتر را داشته باشد.

وی با بیان اینکه در این مرحله عملیات­ بزرگی همچون «والفجر ۸» انجام شد که توانستیم تلفات بسیار زیادی بر دشمن تحمیل کنیم و بزرگترین دستاورد تصرف سرزمینی یعنی قطع ارتباط عراق با دریا را بدست بیاوریم، ادامه داد: در «عملیات کربلای ۴ و ۵» نیز توانستیم بسیاری از قابلیت­‌های ارتش صدام را از بین ببریم و همین عامل سبب شد تا صدام و آمریکا احساس خطر کنند که اگر ایران با همین روند پیش رود پیروز قاطع جنگ خواهد بود.

جلالی با تاکید بر اینکه در این برهه آمریکایی­‌ها با همکاری اعراب مرتجع منطقه طرح جدیدی جهت تقویت ارتش صدام را در دستور کار قرار دادند، ادامه داد: در همین دوران ما طبق استراتژی خودمان در مناطق مرزی در جنوب، غرب و شمال غرب عملیاتی را انجام دادیم و در حال طراحی عملیات بزرگ «والفجر۱۰» جهت آزادسازی حلبچه بودیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه در ایام جنگ، بسیاری از تجهیزات و ادوات نظامی صدام از بین می‌رفت، اما به دلیل پشتیبانی‌های همه‌جانبه سریعا توان نظامی آنها ترمیم می‌شد، افزود: جریان استکبار در این عرصه حتی از در اختیار گذاشتن سلاح‌های ممنوعه مثل تسلیحات شیمیایی نیز هراسی نداشت و عراق در سال‌های پایان جنگ نسبت به سال‌های ابتدایی چندین برابر بیشتر نیرو داشت.

این فرمانده ارشد نظامی دوران دفاع مقدس، با تاکید بر اینکه در ماه‌های پایانی جنگ و در داستان از دست دادن فاو، به نوعی نیروهای نظامی دچار غافلگیری شدند؛ چرا که نیروهای ایرانی به سمت حلبچه رفته بودند، افزود: به همین دلیل پس از حملات سنگین عراقی‌ها زمان زیادی لازم بود تا انتقال نیرو صورت گیرد و همین مساله باعث شد تا برخی از سرزمین‌هایی که گرفته بودیم از دست بدهیم.

جلالی با اشاره به اینکه در همین ایام موضوع پذیرش قطعنامه مطرح شده بود، ولی صدام تلاش داشت تا از تمام منابع مالی و لجستیکی برای تحت فشار قرار دادن ایران استفاده کند، افزود: بر همین مبنا دور تازه‌ای از حملات بعثی‌ها به ایران شروع شد و پیشروی‌هایی انجام دادند و به نوعی جنگ در روزهای پایانی آن دوباره شروع شده بود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در این ایام پیامی از سوی امام خمینی (ره) برای فرماندهان نظامی نقل شد که در آن بر ایستادگی و پیروزی اسلام و مسلمین تاکید شده بود، ادامه داد: همین عامل باعث شد تا جبهه‌ها دوباره از نیروهای داوطلب پر شود به طوری که در برخی مناطق ما مشکل تامین لباس و تغذیه نیروها را داشتیم.

جلالی با تشریح این نکته که در این ایام بین قرارگاه‌های مسئول جنگ، هماهنگی‎ها و هم­افزایی‌ها ارتقا پیدا کرد، ادامه داد: همین مسئله باعث شد تا دشمن دوباره پس زده شود و عقب‌نشینی کند.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی که کشور در حدود ۱۰ جبهه درگیر جنگ شدید بود منافقین تصمیم گرفتند که به کشور حمله کنند و آن‌ها خیال می‌کردند ایران در ضعیف‌ترین شرایط خودش قرار دارد و طرح آن‌ها این بود که با تجهیزات نظامی خودشان را به تهران برسانند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه این حمله در شرایطی روی داد که قرارگاه نجف در جبهه جنوب در حال دفاع بود، گفت: همین عامل باعث غافلگیری اولیه شد و منافقین توانستند از سمت قصر شیرین حمله کرده و با توجه به اینکه در سرپل­ ذهاب و کرند هم مقاومتی انجام نشد به اسلام‌آباد غرب رسیدند که در این منطقه با رزمندگان اسلام درگیر شدند.

وی با تاکید بر اینکه منافقین برنامه داشتند در مسیری که برای خودشان متصور شده بودند، یعنی از کرمانشاه، همدان و تهران هر فردی که پاسدار یا روحانی بود و یا وجهه حزب­‌اللهی داشت اعدام کنند، گفت: آنها به فجیع‌ترین وضع ممکن در اسلام‌آباد غرب دست به این جنایات زدند و وحشت زیادی در بین مردم منطقه ایجاد کردند.

جلالی با تشریح اینکه در این ایام مرحوم هاشمی رفسنجانی به کرمانشاه آمدند و یک حکم دستی به سردار احمدی ­مقدم دادند تا در زمان غیاب شهید شوشتری، مامور مقابله با منافقین شوند، ادامه داد: شهید صیادشیرازی نیز در منطقه حضور پیدا کردند و با استفاده از ظرفیت­‌های هوانیروز ارتش، دشمن را در منگنه قرار دادند و از جنوب کشور دو لشکر به منافقین حمله کردند و از سمت منطقه دالاهو نیز یگان‌های پیشمرگ مسلمان و یگان‌های بومی سپاه شروع به مقابله کردند و عملا منافقین محاصره شدند و دستور عقب­نشینی صادر کردند، هرچند که تلفات بسیار سنگینی دادند.

وی با بیان اینکه در عملیات مرصاد نزدیک به دو هزار نفر از منافقین کشته شدند و تقریبا همه سلاح‌ها و تجهیزاتی که با خودشان آورده بودند منهدم و یا به غنیمت گرفته شد، گفت: عملیات مرصاد نشان‌دهنده این است که صدام در بهترین شرایط خودش در دوران جنگ نیز نتوانست از سد نیروهای رزمنده ایرانی عبور کند.

جلالی در بخش بعدی سخنان خود با تاکید بر اینکه سازمان منافقین ادامه همان جریان تاریخی نفاق است که از صدر اسلام وجود داشته، گفت: منافقین سال‌ها مامور سرکوب جریان‌های شیعی داخلی عراق بودند و جنایت‌های بسیار زیادی را علیه مردم مظلوم این کشور انجام دادند.

وی با تصریح اینکه منافقین همواره بازیچه دست آمریکا بودند و البته برای آنها دارای تاریخ مصرف هستند، ادامه داد: خوشبختانه امروز عراق از لوث وجود منافقین پاک شده است اما اکنون آنها در مقری در آلبانی حضور دارند که نفاق جدید را این بار در فضای مجازی پیگیری می‌کنند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها از منافقین در جنگ شناختی بهره می‌گیرند، گفت: بسیاری از کامنت‌هایی که سرشار از نفرت، توهین و استهزا است از سوی همین منافقین، آنهم با اکانت‌های فیک بارگذاری می‌­­شوند.

جلالی با تاکید بر اینکه در بسیاری از غائله­‌ها رد پای منافقین هویداست، افزود: بسیاری از جریان­های خبری در فضای مجازی که ضد­نظام و ضدانقلاب است ریشه­ در عملیات­ روانی منافقین دارد که اساس آن برپایه «دروغ» است.

فرمانده قرارگاه پدافند سایبری کشور با بیان اینکه منافقین تلاش دارند تا از برخی ضعف­‌های اقتصادی داخلی استفاده کرده و فرمان شورش صادر کنند، گفت: در اتفاقات سال گذشته ما شاهد بودیم که همین جریان فیک خبری نقش زیادی در القای کمبودهای غیرواقعی کالاهای اساسی داشت.

وی با بیان اینکه شبکه­‌های اجتماعی غیربومی جولانگاه تروریسم جدید منافقین است، گفت: آن‌ها در تلاش هستند تا بر افکار عمومی و ذهنیت جامعه ایرانی تاثیر منفی بگذارند و یاس، ناامیدی و ناکارآمدی جمهوری اسلامی را القا کنند.

جلالی با تاکید بر اینکه به نظر من «جنگ جدید با منافقین در فضای مجازی سخت­‌تر از عملیات مرصاد است»، گفت: ما باید سطح «سواد رسانه‌ای» مردم را ارتقا دهیم تا کاربران فضای مجازی بتوانند قدرت تشخیص جریان­‌های فیک و دروغین را داشته باشند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین با تصریح اینکه بخشی از برنامه­ های دشمن در فضای مجازی برآمده از داده‌کاوی (Data Mining) بیگ­ دیتای (Big Data) ایرانیان است، گفت: شاید اطلاعات خصوصی یک فرد در شبکه­ های اجتماعی در نگاه اول ارزش چندانی نداشته باشد اما تجمیع اینها یک کالای ارزشمند و راهبردی به نام بیگ­ دیتا ایجاد می­کند که امکان تحلیل دارد و از دل آن می­توان اطلاعات ارزشمند به­ دست آورد.

وی با بیان اینکه این بیگ­ دیتا می­تواند اختلاف­ نظرها، سلایق، نوع ذهنیت و علایق مردم را بسنجد، گفت: دشمن با استفاده از همین کلان­ داده‌­ها برنامه‌های عملیات میدانی شورش، اغتشاش می‌نویسد و اجرا می­‌کند و آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای مرتجع منطقه نیز خریدار اصلی کلان­ داده‌های ایرانیان هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha