به گزارش ایسنا، مهندس اسفندیاری در بازدید از سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در پاسخ به سوالی در خصوص جایگاه و نقش جهاد دانشگاهی در بومیسازی ادوات صنایع هوایی تصریح کرد: در شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران مدتی است که همت مجموعههای تخصصی بر این قرار گرفته که هر نیازی که امکان برطرف کردن آن در داخل کشور وجود دارد، به مجموعه های داخلی سپرده شود.
وی گفت: در همین راستا اقداماتی نیز صورت گرفته و از سال گذشته چندین قرارداد با بخشها و در زمینههای مختلف با جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به صورت مشترک منعقد شده است.
اسفندیاری خاطر نشان کرد: علم ابتدا در دانشگاه تولید میشود و با حرکتی که در درون کشور شکل گرفته است باید به سمت شرکتهای دانشبنیان حرکت کند و در آن جا به اقدامات عملی و صنعتی تبدیل شود. البته به موازات همکاری با جهاد دانشگاهی، با سازمانها و ارگانهای مختلف نیز همکاری میکنیم و امیدواریم که خیلی از نیازهای صنعت هوایی برطرف شود.
اسفندیاری ضمن بازدید از مراکز پژوهشی جهاد دانشگاهی خواجه نصیر به این نکته اشاره کرد که تمام مراکز مشاهده شده در بحث تحقیق و توسعه به نوعی به کار ما مربوط هستند اما همکاریها بستگی به نیازی دارد که کارشناسان ما برای سیستم تعریف کنند و اینکه متخصصان جهاد میتوانند آن نیاز را برطرف کنند یا خیر. اگر بتوانند آن را برعهده گیرند و قرار داد آن تنظیم شود، زین پس سعی میکنیم با ارتباطات بیشتر با جهاددانشگاهی قراردادهای بیشتری منعقد کنیم و به سمت تعاملات بیشتر گام برداریم.
به گزارش ایسنا، مهندس حسین اسفندیاری، عضو هیئت مدیره و راهبر عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران طی روزهای گذشته به همراه جمعی از مدیران و مشاوران شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از بخشهای مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر طوسی بازدید کرده و از نزدیک با پروژههای در دست ساخت و دستاوردهای جدید این سازمان آشنا شد.
در این بازدید مهندس مومنی رخ (مشاور مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران)، مهندس اکبری، مهندس وفایی و گروهی از مدیرانشان به بحث و گفتگو در خصوص قراردادهای منعقد شده مابین شرکت فرودگاهها و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر پرداخته و از مراکز پژوهشی جهاد دانشگاهی بازدید به عمل آوردند.
انتهای پیام
نظرات