• جمعه / ۴ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98050401847
  • خبرنگار : 71576

مسابقات شنای قهرمانی جهان ۲۰۱۹ - کره‌جنوبی

شناگران ایران در رده ۵۱ و ۶۶ مسابقات جهانی قرار گرفتند

شناگران ایران در رده ۵۱ و ۶۶ مسابقات جهانی قرار گرفتند

بنیامین قره‌حسنلو و علیرضا یاوری به عنوان دو شناگر ایران در رقابت‌های قهرمانی جهانی ۲۰۱۹ کره‌جنوبی، به ترتیب در رده‌های ۵۱ و ۶۶ دور مقدماتی مسابقات قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، مسابقات شنای قهرمانی جهان ۲۰۱۹ به میزبانی کره جنوبی برگزار شد که علیرضا یاوری و بنیامین قره‌حسنلو نیز به عنوان دو شناگر ایران در این رقابت‌ها حضور یافتند اما از کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو و مدال در این رقابت‌ها باز مانند.

بنیامین قره‌حسنلو و علیرضا یاوری دو نماینده شنای ایران در این دوره از رقابت‌ها امروز(جمعه) به ترتیب در ماده‌های ۵۰ متر آزاد و ۱۰۰ متر پروانه به آب زدند که قره‌حسنلو ۵۰ متر را در زمان ۲۳ ثانیه و ۳۹ صدم ثانیه  و یاوری  ۱۰۰ متر پروانه را در زمان ۵۵.۶۳ شنا کردند و به کار خود در این مسابقات پایان دادند.

در پایان این مسابقات قره‌حسنلو در رده ۵۱ و یاوری در رده ۶۶ دور مقدماتی قرار گرفتند.

نتایج روز اول شناگران ایران (چهارشنبه  ۹۸/۰۵/۰۲)

ماده ۱۰۰ متر آزاد: بنیامین قره‌حسنلو زمان ۵۱.۴۹

برنامه روز دوم شناگران ایران  (جمعه ۹۸/۰۵/۰۴ )

ماده ۵۰ متر آزاد: بنیامین قره‌حسنلو  زمان ۲۳.۳۹

ماده ۱۰۰ متر پروانه: علیرضا یاوری زمان ۵۵.۶۳

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha