به گزارش ایسنا و به نقل از ارث، زبالههای پلاستیکی غیر قابل بازیافت که اقیانوسها و سواحل را آلوده میکنند توسط روشی طراحی شده، میتوانند به برق تبدیل شوند. این سوخت میتواند در اتومبیلها و خانهها مورد استفاده قرار گیرد.
محققان دانشگاه چستر انگلستان عنوان کردند: روش جدید، میتواند راه حلی بالقوه برای بحران پلاستیکهای غیرقابل بازیافت باشد و همچنین، ضایعات پلاستیکی در محیط زیست را کاهش دهد.
در حال حاضر، مسئولان کشورهایی مانند ژاپن، هند و چین به این روش ابراز علاقه کردند و سعی میکنند تا برنامههایی برای عملی کردن این روش اجرا کنند.
مهمترین عامل در روش Waste2Tricity این است که نیازی به جداسازی و مرتب کردن نیست و میتوان ضایعات پلاستیکی مخلوط را به برق و هیدروژن تبدیل کرد. هدف نهایی این است که هیچ پلاستیکی باقی نماند و به سوخت سبز و انرژی تبدیل شود.
در این روش، زبالههای پلاستیکی به صورت نوارهای دو اینچی بریده و در کوره ذوب میشود. همانطور که پلاستیکها ذوب میشوند، گازهای تولید شده هم به انرژی تبدیل میشوند. در این روش، علاوه بر تولید گازی که مورد استفاده اتومبیلهاست، از برق هم برای روشن کردن چراغ در خانه استفاده میشود.
قرار است محققان این روش را به مدت دو سال مورد آزمایش قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات