• دوشنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98042412634
  • خبرنگار : 71263

پالایش نفت چین رکورد زد

پالایش نفت چین رکورد زد

پالایش نفت خام چین به دنبال راه اندازی پالایشگاه‌های بزرگ جدید، در ژوئن به رکورد جدیدی رسید و ۷.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، اداره ملی آمار چین اعلام کرد حجم پالایش نفت خام طی ماه میلادی گذشته به ۵۳.۷ میلیون تن یا حدود ۱۳.۰۷ میلیون بشکه در روز رسیده است و رکورد قبلی ۱۲.۶۸ میلیون بشکه در روز آوریل را شکسته است.

راه‌اندازی پالایشگاه‌های جدید از نرخ بالای فرآوری نفت خام پشتیبانی کرد. شرکت هنگلی پتروکمیکال تولید پالایشگاه خود به ظرفیت ۴۰۰ هزار بشکه در روز در دالیان را اواخر ماه مه به ظرفیت کامل رساند و شرکت ژیجیانگ پتروکمیکال نیز فعالیت آزمایشی پالایشگاه جدیدی به ظرفیت مشابه را آغاز کرده است.

وانگ ژائو، تحلیلگر شرکت "سابلیم اینفورمیشن" چین اظهار کرد که آمار بالای تولید عمدتاً به دلیل راه اندازی این دو پالایشگاه جدید بوده اما این آمار همچنان فراتر از برآوردها است زیرا بسیاری از پالایشگاه‌ها برای تعمیرات تعطیل بودند. وی در ادامه پیش بینی کرد تولید در ماه‌های آینده به دلیل طولانی شدن تعطیلی پالایشگاه‌ها کمتر خواهد شد زیرا ذخایر بنزین و دیزل در رکورد بالایی قرار دارند و تقاضای داخلی برای سوخت ضعیف مانده است.

پس از اینکه شرکت هنگلی بنزین را با ۱۲ درصد تخفیف نسبت به قیمت پالایشگاه‌های واقع در منطقه شاندونگ عرضه کرد، پالایشگاه‌ها در این استان که بزرگترین قطب پالایشگاه‌های کوچک مستقل است، تولیدشان را برای ضرر کمتر، کاهش دادند.

آمار رسمی همچنین نشان داد تولید نفت خام چین در ماه میلادی گذشته یک درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده و به ۱۶.۱ میلیون تن یا حدود ۳.۹۲ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۳.۸۲ میلیون بشکه در روز در ماه مه رسیده است.

تولید نفت خام چین در نیمه اول سال ۲۰۱۹ به میزان ۰.۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد کرد و به ۹۵.۳۹ میلیون تن رسید. این رشد ضعیف بارزکننده چالش‌های زمین شناسی میادین قدیمی و عدم اکتشافات جدید است.

بر اساس گزارش رویترز، تولید گاز طبیعی چین در ژوئن ۱۳.۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد کرد و به ۱۳.۹ میلیارد متر مکعب رسید. تولید در نیمه اول امسال ۱۰.۳ درصد در مقایسه با سال گذشته رشد کرد و به ۸۶.۴ میلیارد متر مکعب بالغ شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha