به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا کمپانی در دومین گردهمایی مدیران شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت با تاکید بر اینکه یک سوم شرکتهای دانشبنیان در بخش سلامت فعالیت دارند، افزود: بر این اساس تأسیس انجمنی برای رفع چالشهای شرکتهای دانشبنیان این حوزه احساس میشد و با اهتمامی که صورت گرفت، این انجمن تشکیل شد.
وی با بیان اینکه در این انجمن سه کمیسیون طراحی شده است، اظهار کرد: یکی از آنها کمیسیون توانمندسازی و توسعه فناوری است که تلاش دارد حمایتهای لازم را در راستای توانمندسازی بهویژه به شرکتهای نوپا ارائه دهد.
کمپانی با تاکید بر اینکه در این کمیسیون فعالیتها ما به چهار دسته تقسیم میشود، یادآور شد: یکی از آنها توانمندسازی و تحقیق و توسعه است؛ چرا که ما شاهد بودیم بسیاری از شرکتها مسیری را که طی کردهاند، مسیر صحیحی نبوده، در نتیجه فعالیت آنها به نتیجه مناسبی ختم نمیشود.
رئیس کمیسیون توانمندسازی و توسعه فناوری انجمن شرکتهای دانشبنیان سلامت، ارائه خدمات توانمندسازی، شناسایی استانداردها، نمونهسازی و تجاریسازی را از جمله خدمات این کمیسیون در بخش توانمندسازی دانست.
وی حمایتهای مالی و بیمهای، حمایتهای اقتصادی (تهیه طرح اقتصادی و جذب سرمایهگذاری) و خدمات حقوقی را از دیگر خدمات این کمیسیون به شرکتهای دانشبنیان دانست.
کمپانی ابراز امیدواری کرد که در این کمیسیون کمکهای مناسبی به شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت ارائه شود و تاکید کرد: ما آماده هستیم تا شرکتهای دانشبنیان جذب این کمیسیون شوند و ما هیچ محدودیتی از لحاظ تعداد اعضا نخواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات